Kızım dizisi ekrana veda ediyor

Kızım dizisi ekrana veda ediyor

Senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt ve Irmak Bahçeci'nin kaleme aldığı Kızım dizisi ekrana veda ediyor. Medyapım'ın TV8'de ekrana gelen dizisi Kızım'ın final tarihi de belli oldu.

2019.04.18 10:09 - Son Güncellenme: 2019.04.18 10:09 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Kızım dizisi ekrana veda ediyor

TV8'in Medyapım imzalı, başrollerini Buğra Gülsoy, Beren Gökyıldız ve Leyla Lydia Tuğutlu'nun paylaştığı Kızım dizisi ekrana veda ediyor. Peki Kızım dizisi ne zaman final yapacak?

MAYIS SONU FİNAL YAPACAK

Mustafa Şevki Doğan'ın yönettiği dizinin mayıs sonu final yapacağı öğrenildi.

Geçen eylül ayında yayın hayatına başlayan 'Kızım' çarşamba günü başladığı ekran yolculuğuna cuma akşamları devam etmişti.

KIZIM DİZİSİ KONUSU

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir'i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü'nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü'yle yaşamayı istememektedir.

Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü'den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü'nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2019.04.18 10:09 - Son Güncellenme: 2019.04.18 10:09 - HABER MERKEZİ
A