Kıvanç Azra'yı yeni yaşında öpücüklere boğdu

Kıvanç Azra'yı yeni yaşında öpücüklere boğdu

Azra Akın'ın yaş günü partisine sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ'da katıldı.

2011.12.10 15:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Kıvanç Azra'yı yeni yaşında öpücüklere boğdu

Önceki gece 30 yaşına basan Azra Akın, doğumgünü partisi için Kuruçeşme'de mekan kapattı. Kainat Güzeli'ni bu mutlu gününde; birçok yakın dostu ile sevgilisi Kıvanç Tatlıtuğ yalnız bırakmadı. Son dönemde danstaki başarısıyla da adından söz ettiren Azra Akın, konuklarına dans gösterisi yaptı.

BİR GARİP KIVANÇ!
Üç dans gösterisi sergileyen Azra, her şovunda ayrı bir kıyafet giydi. Güzel sevgilisini öpücük yağmuruna boğan Kıvanç Tatlıtuğ, çıkışta farklı bir kimliğe büründü. Sevgilisiyle ayrı ayrı çıkan Tatlıtuğ, hiçbir soruya yanıt vermedi. Kıvanç Tatlıtuğ, Azra Akın ile aynı karede yer almamak için de sevgilisiyle ayrı araçlara binip evinin yolunu tuttu.

YAN YANA GÖRÜNTÜ VERMEDİ
Kıvanç Tatlıtuğ, mekanı kendi aracıyla terk ederken; Azra Akın da evine taksiyle gitti. Ünlü çift, mekandan çıkarken büyük çaba sarf edip aynı kareye girmedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2011.12.10 15:42 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A