Kitapyurdu hacklendi mi? Kitapyurdu'ndan açıklama! Kitapyurdu hesap silme nasıl yapılır?

Kitapyurdu hacklendi mi? Kitapyurdu'ndan açıklama! Kitapyurdu hesap silme nasıl yapılır?

Dijital kitap alışverişi amacıyla 2000 yılında kurulan Kitapyurdu.com sitesinin hacklendiğine dair haberler sosyal medyanın gündemine oturdu. Kitapyuırdu hacklendi iddiası üzerine siteye üye olan kullancılar kiapyurdu hesap silmenin nasıl yapılacağını araştırmaya başladı. Peki, Kitapyurdu hacklendi mi? Kitapyurdu'ndan açıklama! Kitapyurdu hesap silme nasıl yapılır?

2021.02.22 16:57 - Son Güncellenme: 2021.02.22 16:58 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kitapyurdu hacklendi mi? Kitapyurdu'ndan açıklama! Kitapyurdu hesap silme nasıl yapılır?

Sosyal medyanın gündeminde Kitapyurdu'nun hacklendiğine dair haberler yer alıyor. Toplam üye sayısının 6 milyon 175 bin 694 olduğu açıklanan Kitapyurdu'nun hacklendiği iddiası üzerine Kitapyurdu hesap silme araştırılmaya başladı. Kitapyurdu hacklenme iddialarına dair açıklama yaptı. Peki, Kitapyurdu hacklendi mi? İşte Kitapyurdu'nun açıklaması... Kitapyurdu hesap silme nasıl yapılır?

KİTAP YURDU HACKLENDİ Mİ?

Kitapyurdu'nun haclenme iddialarına dair yaptığı açıklama şöyle:

"22.02.2021 sabah saatlerinde Telegram uygulaması üzerinde Kitapyurdu.com'da bir güvenlik zafiyeti oluştuğu ve kullanıcılarımızın bilgilerinin paylaşıldığı şeklinde bir mesaj ve bir liste dolaşıma girmiştir. Yine Telegram üzerinde bir kullanıcının "Robin Hood"luk yaptığı iddiasıyla yaptığı bir yazışmanın olduğu bir ekran görüntüsü dolaşmaktadır. Öncelikle böyle bir güvenlik zafiyeti olmadığı ve Kitapyurdu.com'un "hacklendiği", "bilgilerinin ele geçirildiği" vb. iddiaların asılsız ve gerçek dışı olduğunu ve Kitapyurdu'nun KREDİ KARTI BİLGİLERİNİZİ SAKLAMADIĞI BİLGİSİNİ bütün müşterilerimize ve kamuoyuna güvenle bildiririz."

KİTAPYURDU HESAP SİLME

Kitapyurdu hesabı mobil uygulama üzerinden maalesef silinemiyor. Web sitesi üzerinden silebilirsiniz.

Hesabınızı silmek için öncelikle kitapyurdu.com web sitesinde ki hesabınıza giriş yapın.

Ardından https://www.kitapyurdu.com/index.php?route=account/edit bağlantı adresine tıklayın yada kopyalayıp web tarayıcınızın adres çubuğuna yapıştırın.

Açılan sayfanın altında bulunan "Üyeliğimi iptal etmek istiyorum" butonuna tıklayın.

Ekranın üstünde çıkan uyarı penceresindeki "Tamam" a tıklayın.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.02.22 16:57 - Son Güncellenme: 2021.02.22 16:58 - HABER MERKEZİ
A