KIRCAALİLİ FUTBOLCULARIN OSMANGAZİ ÇIKARMASI

KIRCAALİLİ FUTBOLCULARIN OSMANGAZİ ÇIKARMASI

Osmangazi Belediyesi'nin misafiri olarak Bursa'ya gelen Yunanistan'ın Kurcalı Spor Kulübü'nün yönetici ve futbolcuları, Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ı ziyaret etti.

2011.05.04 16:05 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
A
KIRCAALİLİ FUTBOLCULARIN OSMANGAZİ ÇIKARMASI

Balkanlar'da kardeşlik ve barış rüzgarı estiren Osmangazi Belediyesi, komşu ülkelerle ilişkilerini spor alanına da taşıdı. Bursa'da çeşitli temaslarda bulunan Kurcalı Spor Kulübü futbolcuları ve yöneticileri, Başkan Dündar'a desteğinden dolayı teşekkür ziyaretinde bulundu. "Her zaman sizin yanınızdayız" diyen Dündar'a futbolcular, "Sizinle gurur duyuyoruz" tezahüratı ile karşılık verdi.
Balkanlar'daki kardeş şehirler hakkında futbolculara bilgi veren Dündar, "Ülkelerarası iş birliği ve kurulan kardeşlik bağları beraberinde ekonomik, siyasi, kültürel ve hatta spor alanında iyi ilişkileri doğurur. Dostane ilişkilerimizi her alana yansıtmak için gayret sarf ediyoruz" dedi.
Dündar'a futbolcular takımlarının flamasını hediye etti. Belediye tarafından ağırlanan Kurcalı Spor Kulübü futbolcuları, Bursalı futbol takımlarıyla dostluk maçı yaparken, aynı zamanda tarihi ve kültürel mekanları gezerek Bursa'yı yakından tanıma fırsatı buldu. 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2011.05.04 16:05 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A