Kıraç, A Milli Takım şarkısı eleştirilerine yanıt verdi

Kıraç, A Milli Takım şarkısı eleştirilerine yanıt verdi

Ünlü şarkıcı Kıraç, A Milli Futbol Takım'ı için yazdığı "Haydi" şarkısını eleştirenlere yanıt verdi.

2021.06.12 16:03 - Son Güncellenme: 2021.06.12 16:04 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kıraç, A Milli Takım şarkısı eleştirilerine yanıt verdi

Ünlü şarkıcı Kıraç, 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020)'nda mücadele eden A Milli Futbol takımı için "Haydi" şarkısını yazdı. 

Kıraç, hazırladığı şarkıyı Twitter hesabından "Haydi! Milli Takım! Ay yıldızlı formayı giydiğinizde artık siz de birer Mehmetçiksiniz" ifadeleriyle paylaştı.

Şarkının sözlerinde de benzer ifadelere yer veren Kıraç futbolculara 'Sen de askersin' sözleriyle seslendi. Sosyal medyada kısa sürede gündem olan şarkıyla ilgili çok sayıda paylaşım yapıldı. Twitter'da yapılan paylaşımlarda "Savaşa mı gidiyoruz" eleştirisi yapıldı.

"OLMAYAN NE?"

Şarkıcı Kıraç, bazı sosyal medya kullanıcıları tarafından eleştirilen "Haydi" şarkısıyla ilgili paylaşımlarda bulundu. Ünlü şarkıcı, bir sosyal medya kullanıcısının "Olmamış Kıraç, olmamış kardeşim. Bu marşı geri çekmeli, unutmalı, dahası unutturmalısın" tweet'ini alıntılayarak "Olmayan ne? Müziği mi? Asker mi, Mehmet m? Bayrak mı? Nedir gerçekten olmayan?" dedi. 

Twitter kullanıcılarının eleştirilerine sert çıkan Kıraç,  "Bütün milli marşlarımız ve şiirlerimiz ortada. Marş eşittir coşkudur. İktidar ve ideoloji ne olursa olsun bu değişmez. Bayrak hepimizindir" açıklamasında bulundu. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.06.12 16:03 - Son Güncellenme: 2021.06.12 16:04 - HABER MERKEZİ
A