KINA GECELİ FUAR AÇILIŞI

KINA GECELİ FUAR AÇILIŞI

Bursa'da, TÜYAP tarafından düzenlenen gıda, unlu mamuller, mobilya, dekorasyon, gelin ve damat fuarları kına gecesi ile başladı.

2011.02.24 17:20 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Ekonomi
A
KINA GECELİ FUAR AÇILIŞI

TÜYAP Bursa Fuarcılık tarafından Büyükşehir Belediyesi, Bursa Ticaret ve Sanayi Odası, Gıda Mühendisleri Odası iş birliğiyle düzenlenen fuar renkli görüntülere sahne oldu. Düzenlenen temsili kına gecesi fuarı gezmeye gelenleri duygulandırdı. Türkülerin söylendiği kına gecesini vatandaşlar ilgi ile takip etti.
Açılış törenine Vali Şahabettin Harput, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Abdullah Karadağ, Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı İlhan Parseker ve çok sayıda davetli katıldı. Bursa'nın 10 yılda fuarcılık alanında çok büyük mesafeler kat ettiğini anlatan Vali Şahabettin Harput, "İstanbul'un ardından fuar alanında ikinci sıradayız. 10 yılda 4 milyon 600 bin kişi fuarı gezmiş, binlerce firma burada stant açmış. Bu başarıların devam etmesini diliyorum" dedi.
Dünyanın doğuya doğru gelişip zenginleştiğini belirten İlhan Parseker ise, "Bu konuda tedbir almamız lazım" diye konuştu.
Bursa Gıda ve Teknolojileri Fuarı, Unlu Mamuller Fuarı, Mobilya Dekorasyon Fuarı, Gelin ve Damat Fuarı, Vali Şahabettin Harput ve davetlilerin kurdeleyi kesmesiyle açıldı. Dört fuarın 27 Şubat tarihine kadar gezilebileceği öğrenildi.
 

Diğer Ekonomi Haberleri için tıklayın


2011.02.24 17:20 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Mehmet Mutlu
A