Kim doğru söylüyor!

Kim doğru söylüyor!

İnşaat yasağı olmasına rağmen aylardır inşaatı devam eden binanın yükselişine dur diyen çıkmadı. Antalya Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Antalya Valiliği'nin izniyle inşaatın devam ettiğini söylerken, Muratpaşa Kaymakamı Fatih Kocabaş, böyle bir izin vermediklerini açıkladı.

2013.07.15 12:32 - Son Güncellenme: 2013.07.15 12:32 - Güncel
A
Kim doğru söylüyor!

 

DUR DİYEN YOK

Eski Lara Yolu üzerinde bulunan The Marmara Otel'in tam karşısında yapılan inşaat, yasağa rağmen tüm hızıyla yükselmeye devam ediyor. 5 yıldızlı bir otel karşında yer alan inşaat çıkardığı gürültünün yanı sıra trafiği de olumsuz etkiliyor ve vatandaşların tepkisini çekiyor. İşin ilginç yanı ise inşaata henüz; kimsenin dur dememesi. Akşam Akdeniz'in daha önce manşete taşıdığı, "Yasağa rağmen bu inşaat neden ve nasıl yükseliyor" sorusuna henüz net bir cevap verilmiş değil. Muratpaşa Kaymakamlığı'nın vereceği izinle inşaatın ilerleyebileceğini söyleyen Kaymakam Fatih Kocabaş, kendilerinin böyle bir izin vermediğini söyledi.

TOP BELEDİYEDE KALDI

Mayıs ayı itibariyle açılan turizm sezonunda her yıl olduğu gibi bu yıl da otellere yakın bölgelerde inşaat yasağı uygulaması girdi . Ancak bu yıl bu yasak, Antalya'nın en merkezi yerlerinden biri olan Muratpaşa'da delindi. Trafik sıkışıklığına da neden olan bina inşaatı sürerken, yetkililerin konuyla ilgili yaptığı açıklamalar ise dikkat çekiyor. Muratpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, inşaata Antalya Valiliği'ne bağlı İl Turizm Müdürlüğü'nden özel bir yazıyla devam edildiğini belirtirken, Muratpaşa Kaymakamlığı Valiliğin böyle bir izin veremeyeceğini söylüyor. Yetkililerin  konu hakkında net bir cevap vermemesi "Olayın içinde rant mı var?" sorusunu gündeme getiriyor.

 

 

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.07.15 12:32 - Son Güncellenme: 2013.07.15 12:32 - boş7
A