Kılıçdaroğlu o gece aramış! Bakın ne demiş

Kılıçdaroğlu o gece aramış! Bakın ne demiş

FETÖ'nün darbe girişiminin gerçekleştiği akşam  Genelkurmay Başkanlığından CHP'nin aranarak bilgi verildiği şeklindeki haberlerin  gerçeği yansıtmadığı belirtildi.

2016.07.21 13:09 - Son Güncellenme: 2016.07.21 13:10 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kılıçdaroğlu o gece aramış! Bakın ne demiş

15 Temmuz akşamı Kılıçdaroğlu'nun  Özel Kalem Müdürü Tuncay Ceylan, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar'ın  "rehin alındığı" yönündeki haberler üzerine, özel kalem müdürüne ulaşmaya  çalıştı.

 İlk etapta Ceylan'ın telefonuna cevap vermeyen Orgeneral Akar'ın Özel  Kalem Müdürü Kurmay Albay Ramazan Gözel, 5-10 dakika sonra Ceylan'a telefonla  dönüş yaptı.

 Ceylan'ın, Akar'la ilgili bilgilerin doğru olup olmadığını sorması  üzerine Gözel, "Paşa'nın rehin aldığı doğru değil, görevinin başında. TSK'nın  duyurusu da doğru." dediği öğrenildi.

Ceylan'ın daha sonra bu bilgiyi İstanbul'da bulunan CHP Genel Başkanı  Kemal Kılıçdaroğlu'na aktardığı belirtilirken, Kılıçdaroğlu'nun ise Ceylan'a, "Ne  olursa olsun, kim tarafından yapılırsa yapılsın darbeye karşıyız." dediği ifade  edildi.

 Öte yandan, Genelkurmay Başkanlığının da çıkan haberler üzerine olayı  araştırdığı ifade edildi. Genelkurmay yetkililerinin CHP'yi arayarak konu  hakkında bilgi aldığı öğrenildi.

 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2016.07.21 13:09 - Son Güncellenme: 2016.07.21 13:10 - HABER MERKEZİ
A