Kılıçdaroğlu'ndan şehitler için taziye mesajı

Kılıçdaroğlu'ndan şehitler için taziye mesajı

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Suriye sınırından Türkiye'ye geçmek isteyen Suriyelilerin açtığı ateşle şehit olan polis memuru Ferhat Avcı ile mayına basarak şehit olan jandarma er Mustafa Altan ile İbrahim Özkıdır'a rahmet dileyerek, şehit babası Özkıdır'a da telefonda başsağlığı diledi.

2013.05.02 19:36 - Son Güncellenme: 2013.05.02 19:37 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kılıçdaroğlu'ndan şehitler için taziye mesajı

Yazılı bir açıklama yapan Kemal Kılıçdaroğlu, Akçakale'nin karşısında bulunan Suriye'nin Rakka kentine bağlı Talabyad İlçesi'nden Türkiye'ye geçmeye çalışan Suriyelilerin, girişlerini engellemeye çalışan sınır güvenlik mensuplarına açtığı ateşle 2 polis, 5 asker ve 4 vatandaşımızın yaralandığını üzüntü, endişe ve tedirginlikle öğrendiğini dile getirdi. Kılıçdaroğlu'nun mesajı şöyle; 'Ne yazık ki, ilk tedavisi Akçakale Devlet Hastanesi'nde yapıldıktan sonra Şanlıurfa'daki Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sevk edilen ağır yaralı polis memuru Ferhat Avcı ameliyata rağmen kurtarılamadı. Şehit polis memuru Avcı'ya rahmet, Avcı ailesiyle güvenlik güçlerimize başsağlığı, yaralılara da acil şifalar diliyorum.
Mayına basarak şehit olan iki Mehmetçiğimiz de yüreklerimizi dağladı. Ağrı Dağı eteklerindeki Korhan Yaylası Karakilise mevkisinde nöbet değişimi sırasında meydana gelen patlamada şehit olan jandarma er Mustafa Altan ile İbrahim Özkıdır'a da rahmet dileklerimi ilettim. Silah arkadaşları, ailesi, yakınları ve hemşehrilerni acıya garkeden şehit Mehmetçiklere rahmet dileklerimi iletirken, baba Alo Özkıdır ile de telefonla konuştum, Baba Özkıdır'ın şahsında anne Fatma Özkıdır'a özellikle taziye dileklerimi ve saygılarımı sundum.' 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.02 19:36 - Son Güncellenme: 2013.05.02 19:37 - HABER MERKEZİ
A