Kılıçdaroğlu: Bayrak ve Vatan kırmızı çizgimiz

Kılıçdaroğlu: Bayrak ve Vatan kırmızı çizgimiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Tefecilerden söz aldı" ifadelerine Kılıçdaroğlu'ndan yanıt geldi. Kılıçdaroğlu, "Tefeciden para almayacağız yatırım yapacaklar" diye yanıt verdi.

2023.04.18 17:01 - Son Güncellenme: 2023.04.18 17:06 - Siyaset - HABER MERKEZİ
A
Kılıçdaroğlu: Bayrak ve Vatan kırmızı çizgimiz

Millet İttifakı cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan gelen "Tefecilerden aldığı söz" eleştirisine karşı açıklamalarda bulundu.

"300 milyar dolarlık söz aldım" diyen Kılıçdaroğlu, 300 milyar dolar temiz para, helal para. Helalinden yatırım yapacaklar" dedi.

İstediklerinin demokrasi ve insan hakları olduğunu ve onu da mutlaka yapacaklarını dile getiren CHP lideri, "Alışmışlar tefecilere para vermeye... Sanıyorlar ki tefeciden alacağız" diye konuştu.

"BAYRAK VE VATAN KIRMIZI ÇİZGİMİZ"

Kılıçdaroğlu'nun gündeminde terörle işbirliği suçlaması da vardı.

İki kırmızı çizgilerinin bayrak ve vatan olduğunu dile getiren Kılıçdaroğlu, "Gözümüzü kırpmadan onlar için ölüme gideriz" dedi.

Kılıçdaroğlu, "Gaffar Okkan'ın katilleriyle iş birliği yapanlar bize hesap soramazlar. Ülkemizi seviyoruz ve hizmeti kutsal görüyoruz..." ifadelerini kullandı.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2023.04.18 17:01 - Son Güncellenme: 2023.04.18 17:06 - HABER MERKEZİ
A