Kılıç: Türk milletinin başı sağolsun

Kılıç: Türk milletinin başı sağolsun

Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç Silvan'da verilen 13 şehitle ilgili açıklama yaptı.

2011.07.15 15:26 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Kılıç: Türk milletinin başı sağolsun

Bakan Kılıç, çeşitli temaslarda bulunmak üzere geldiği Trabzon'da valiliği ziyaret ederek, Vali Vekili Aziz Mercan ile bir süre görüştü. Kılıç, burada basın mensuplarının soruları üzerine, 13 askerin şehit olduğu terör saldırısına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Hainler ihanetlerine devam ediyor. Bölücüler, bölücü çaba ve girişimlerine devam ediyor. Ama Türkiye her türlü ihanet şebekesi ile bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da mücadele edecek güçtedir. Terörle mücadele etme azim ve kararlılığındadır. Her şeyden evvel şehitlerimize Allah'tan rahmet, acılı ailelerine sabır ve başsağlığı diliyorum. Kahraman silahlı kuvvetlerimiz ve Türk milletinin başı sağ olsun diyorum." dedi.

PABUÇ BIRAKACAK DEĞİLİZ
Türkiye'nin, terörle mücadelesini amansız bir şekilde sürdürmeye devam edeceğinin altını çizen Kılıç, şöyle devam etti: "Hainlerin hainliklerine pabuç bırakacak değiliz. Bu coğrafya zorlu bir coğrafyadır, bu coğrafya önemli ve kritik bir coğrafyadır. Dolayısıyla dahili ve harici bedbahtlar bu coğrafya üzerinde her zaman için kirli oyunlarını tezgahlama çabası içerisinde olacaklardır."

DAHA SAĞLAM DURMAMIZ LAZIM
Bu ülke insanlarının, Doğu'dan Batı'ya, Kuzey'den Güney'e uyanık, dikkatli, aklı selim ve ferasetli bir millet olduğunu ifade eden Bakan Kılıç, "Milletimizin feraseti ve dirayeti sayesinde bu terör belasının üzerinden gelmeye mutlak surette muvaffak olacağız. İmanımızı sarsmamamız lazım. Terörle mücadele azminden yılmamamız, geri adım atmamamız lazım. Milletimizin de bu gibi acı ve elim hadiseler sırasında her zaman olduğundan daha imanlı, daha inançlı, daha dirayetli ve daha sağlam durması lazım." ifadelerini kullandı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.07.15 15:26 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A