Kerimoğlu istifasını verdi
U20 Milli Takım Koordinatörlüğü görevini üstlenen Tugay Kerimoğlu, Türkiye Futbol Federasyonu'na istifasını sundu.
2013.10.02 10:38 - Son Güncellenme: 2013.10.02 10:38 - Spor - HABER MERKEZİ
Fatih Terim ile yollarını ayırdıktan sonra Mancini ile anlaşan Galatasaray yönetimi, ünlü teknik adama yardımcılık görevi için Galatasaray'ın eski futbolcusu Tugay Kerimoğlu'nu önermişti. Mancini'nin de onayını alan Tugay Kerimoğlu, bugün Tff'ye istifasını sundu.
MİLLİ TAKIM'I BIRAKTI
Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini'nin yardımcılığını üstlenecek olan Tugay Kerimoğlu, bu sabah Türkiye Futbol Federasyonu'nun Levent'teki binasına giderek U20 Milli Takım Koordinatörlüğü görevinden istifa etti.
32 BİN KİŞİYLE UĞURLANMIŞTI
1987-1999 yılları arasında Galatasaray'da koşturan, ardından Glasgow Rangers'in yolunu tutan Kerimoğlu; 2001-2009 yılları arasında da Blackburn Rovers'ın başarısı için ter dökmüştü.
Profesyonel futbol hayatına 8 yıl oynadığı Blackburn'de nokta koyan Tugay Kerimoğlu, oynadığı son maçta 32 bin kişi önünde sevgi gösterileriyle uğurlandı. Kulüp yönetimi tarafından stattaki seyircilere, kağıttan Tugay maskeleri dağıtılmış ve Türk bayraklarıyla Şölen havasında bir veda yapılmıştı.
HAGİ'YE YARDIMCILIK YAPTI
20 Yaş Altı Milli Takımı Koordinatörü Tugay Kerimoğlu, 2010 yılında Galatasaray Spor Kulübü'nde teknik direktör Hagi'nin yardımcılık görevini üstlenmişti.