Kent konseylerinden teröre lanet

Kent konseylerinden teröre lanet

Adıyaman Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Türkiye Kent Konseyleri Bölge toplantısına Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Keskin katıldı.

2012.09.05 13:32 - Son Güncellenme: 2012.09.05 13:32 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Kent konseylerinden teröre lanet

 

Türkiye Kent Konseyleri Birliği bölge toplantısı Adıyaman Kent Konseyi'nin ev sahipliğinde ve Adıyaman Belediyesi Meclis salonunda gerçekleştirildi. Toplantıya Adıyaman Belediyesi Başkanvekili Abdurrahman Kılınç, Adıyaman Üniversitesi Rektör Yardımcısı Ahmet Pınarbaşı, Bursa, Çanakkale, illeri ile birlikte Güneydoğu Anadolu Bölgesi kent konseylerinin başkan ve genel sekreterleri katıldı.
Bursa Kent Konseyi Genel Sekreteri Enes Battal Keskin, köklü bir geleneğe sahip olan Bursa Kent Konseyi'nin deneyimlerini diğer kentlerle paylaştığını vurguladı. Keskin, toplantıda 6 kent konseyi başkanı ve genel sekreterinin ortak imzasını taşıyan basın açıklaması ile terör olaylarını lanetlediklerini söyledi. Toplantıya katılım sağlayan heyet Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş ile Adıyaman Belediyesi Başkanı Necip Büyükaslan'ı ziyaret ederek kent konseyleri süreci hakkında bilgi verdi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.09.05 13:32 - Son Güncellenme: 2012.09.05 13:32 - HABER MERKEZİ
A