Kent Konseyi hızını kesmiyor

Kent Konseyi hızını kesmiyor

Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, göreve geldikleri günden bu yana vatandaş, Bursa ve Türkiye için önemli projelere imza attıklarını belirterek, 2012-2013 döneminde de örnek çalışmalara imza atacaklarını söyledi.

2012.10.11 15:37 - Son Güncellenme: 2012.10.11 15:37 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Kent Konseyi hızını kesmiyor

 

Bursa Kent Konseyi Yürütme Kurulu, yeni dönem ilk toplantısını Merinos AKKM'de yaptı. Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala başkanlığındaki toplantıya, Genel Sekreter Enes Keskin, Yürütme Kurulu üyeleri Ceyhun İrgil, Fahrettin Bozkurt, Arif Çelenk, Mecbure Altun, M. Necati Şahin, Lütfü Taşçı, Şuayip Toprak, Rıdvan Çiçek, Şehmuz Seviş, Kadın Meclisi Başkanı Kadriye Sarıbıyık, Engelliler Meclisi Başkanı İbrahim Sönmez, Gençlik Meclisi Başkan Yardımcısı Furkan Öksüz, Bursa Kent Konseyi Genel Sekreter Yardımcısı Ayşe Hacıoğlu ve Yerel Gündem Şube Müdürü Neslişah Kuşku katıldı. 2012-2013 dönemde yapılması planlanan çalışmaların konuşulduğu toplantıda, yürütme kurulu üyeleri tek tek söz alarak görüşlerini dile getirdi.

"Bursa için çalışıyoruz"
Bursa Kent Konseyi Başkanı Semih Pala, göreve geldikleri günden bu yana Bursalılar için, Bursa için ve Türkiye için önemli projelere imza attıklarını dile getirdi. Türkiye'ye örnek konumda olan Bursa Kent Konseyi'nin 40 ayda 4 bin 500 faaliyet yaptığını hatırlatan Pala, yeni dönemde de son derece atak ve hızlı çalışma temposunu devam ettireceklerini ifade etti. '1. Bursa Turizm Zirvesi' ve 'Bursa İnsan Kaynakları ve İstihdam Buluşması' gibi Bursa için son derece önemli olan çalışmalara ortak olduklarını hatırlatan Pala, "Türkiye'ye örnek çalışmalar yapmaya devam edeceğiz. Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe'nin sosyal çalışmalara olan yatkınlığı ve ilgisi Bursa Kent Konseyi için bir şanstır. Bursa Kent Konseyi'nin iyi çalışması ve örnekler vermesi de Bursa ve ülke için bir şanstır. Yaptığımız her çalışmada iddialıyız. Bursa Kent Konseyi, şehrin ve ülkenin sıkıntılarının konuşulacağı ortamları hazırlıyor. Hazırlamaya devam edecektir. Hatta konuşulması zor konuları bile Bursa Kent Konseyi Gündemli "Bursa Konuşuyor" toplantılarında tarafları bir araya getirerek masaya yatırıyoruz" dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2012.10.11 15:37 - Son Güncellenme: 2012.10.11 15:37 - HABER MERKEZİ
A