Kensington Sarayı'nda skandalın eşiğinden dönüldü

Kensington Sarayı'nda skandalın eşiğinden dönüldü

İngiltere Prensi William ve eşi Kate'in geçtiğimiz günlerde Kensington Sarayı'nda ABD Başkanı Obama ve eşini ağırlamasının yankıları sürüyor. Obama çiftinin ağırlandığı salondaki "Zengi Uşak" (The Negro Page) isimli tablonun skandala neden olmasına son anda asistanlar engel oldu.

2016.04.27 09:07 - Son Güncellenme: 2016.04.27 09:08 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Kensington Sarayı'nda skandalın eşiğinden dönüldü
06:31 Obama: Suriye'ye ek 250 asker sevk edilmesini onayladım

İLGİLİ VİDEO

Obama: Suriye'ye ek 250 asker sevk edilmesini onayladım

ABD Başkanı Barack Obama'nın İngiltere Kraliyet Ailesi'ne yaptığı ziyarette skandalın eşiğinden dönüldüğü ortaya çıktı. ABD'nin siyahi Devlet Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle'in geçen cuma günü Cambridge Dükü William ile eşi Kate Middleton'ıKensington Sarayı'nda ziyaret etmesinin ardından farklı detaylar gelmeye başladı.

İngiliz Daily Mail gazetesinin haberine göre, Obama'nın ziyaretinden birkaç saat önce William ve Kate çiftinin evinde hareketli dakikalar yaşandı. Duvardaki tablonun isminde yer alan ve siyahilere hakaret olarak kabul edilen 'Negro' kelimesi son anda bir saksı yardımıyla kapatıldı.


Habere göre tablonun isminin yazılı olduğu plaka son anda kapatıldı.

Ziyaret sırasında çekilen fotoğraflar ise "saksılı kamuflajı" ortaya çıkarttı. Kensington Sarayı sözcüsünün çıkan haberler sonrasında gazetecilere yorum yapmayı reddettiği açıklandı. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2016.04.27 09:07 - Son Güncellenme: 2016.04.27 09:08 - HABER MERKEZİ
A