Kendisini rahatsız eden erkekten intikamını böyle aldı!
Malatya Pütürge'de bir kadın, kendisini rahatsız eden erkeği çantasından çıkardığı tabancayla ayaklarından vurdu. O anları cep telefonu kamerası ile kayıt altına alan kadın, görüntüleri de kendi sosyal medya hesabından paylaştı.
2025.06.12 08:23 - Son Güncellenme: 2025.06.12 08:26 - Güncel - HABER MERKEZİ
Malatya'da öğle saatlerinde Pütürge ilçesine bağlı Köylü Mahallesi'nde Nuray Ş. ile kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği S.D. arasında tartışma çıktı.
KENDİSİNİ RAHATSIZ EDEN ADAMI AYAKLARINDAN VURDU
Tartışmanın giderek büyümesi üzerine Nuray Ş., çantasından çıkardığı tabanca ile S.D.'nin ataklarına ateş etti.
KAMERA İLE KAYIT ALTINA ALDI, SOSYAL MEDYADAN PAYLAŞTI
Olayın ardından S.D.'yi telefon kamerası ile kayıt altına alan Nuray Ş., görüntüleri de kendi sosyal medya hesabından paylaşarak olay yerinden uzaklaştı.
HASTANEYE KALDIRILDI
İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. S.D., yapılan ilk müdahalenin ardından Pütürge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedaviye alındı.
YAKALANDI
Yakalanan Nuray Ş. ise suç aleti tabanca ile polis ekipleri tarafından ifadesi alınmak üzere polis merkezine götürüldü.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
01:26
-
02:27
-
02:54
-
00:43
-
00:50
En Çok Okunanlar
- Başkan Bozbey'den ulaşım kartı müjdesi!...
- Bursa'ya korkunç tarih verildi! 5 gün...
- Köyde dehşet! Muhtarla oğlunu öldürdü......
- Tırın dorsesi otomobillerin üzerine düştü!...
- Başkan Bozbey, ulaşıma yapılan zammın...
- Korkunç kazanın ateşi Bursa'ya düştü! Bir...
- Bursa-İzmir Otoyolu'nda panik! Gören...
- Bursalılar dikkat! Artık 35 lira değil!
- Bursalılar dikkat! Ulaşım o saatlerde...
- Bursa'da 50 yıllık köprü yıkılıyor!...
- Ne yılan ne kene! Bursa'da bu kez bambaşka...
- Bursa'da geri dönüşüm tesisinde yangın
- Bozbey'den gözaltı ve tutuklama gündemine...
- İstanbul'da belediye başkanı dahil 5 kişi...
- Saat verildi! Bursa'da çok sayıda yol...