Kenan Kalav ile oğlu Can Kurt Kalav'ın arasına 3 milyon dolar girdi!

Kenan Kalav ile oğlu Can Kurt Kalav'ın arasına 3 milyon dolar girdi!

Yeşilçam yıldızı Kenan Kalav geçtiğimiz yıllarda kendi gibi oyuncu olan oğlu Can Kurt Kalav ile bağlarını miras yüzünden koparmıştı. Baba ve oğlun halen görüşmediği öğrenildi.

2021.07.19 13:30 - Son Güncellenme: 2021.07.19 13:31 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Kenan Kalav ile oğlu Can Kurt Kalav'ın arasına 3 milyon dolar girdi!

Yeşilçam'ın ünlü oyuncularından Kenan Kalav, babasından kalan gayrimenkul, otomobil, antikalar ve mücevherlerden oluşan mirası aldıktan sonra kendisi gibi oyuncu olan oğlu Can Kurt Kalav'la bağlarını kopardı.

Oğul Kalav, İstanbul ve Barcelona'da restoran açan, lüks bir hayat süren ve dünya turuna çıkan babasının kendisini arayıp sormaması üzerine onu sosyal medyada takip etmeyi bıraktı.

Kenan Kalav'ın da oğlunu takipten çıkardığı ve uzun yıllardır hiç arayıp sormadığı öne sürüldü.

İstanbul ve Barcelona'da restoran işleten oyuncunun mallarının toplam değeri 3 milyon doların üzerinde.

KENAN KALAV KİMDİR?

Yusuf Kenan Kalav, 1 Kasım 1961 tarihinde Alman Suzi Hanım ile Mardinli kimya profesörü Cevat Bey'in oğlu olarak dünyaya geldi. İstanbul Özel Alman Lisesi'ni bitirdikten sonra Marmara Üniversitesi Basın Yayın Yüksekokulu'ndan mezun oldu. Münih'te turizm ve otelcilik eğitimi aldı. Fakat dış görünüşünün etkileyiciliği sayesinde kameraların önüne geçti. Önce bir fotoromanda oynadı. Sonra sinemaya adım attı. İlk olarak 1976 yılında Çaresiz adlı filmde küçük bir rolde göründü. Daha sonra da arkası geldi. 1984 yılında başrollerini Hülya Avşarve Meral Orhonsay ile paylaştığı Tutku adlı filmle bir anda sinemaseverlerin özellikle de kadınlar980'de "Bize Ne Oldu" adlı fotoromanda Nükhet Duru'yla oynadı.

Ömrümün Tek Gecesi, Suçlu Gençlik, Katiller de Ağlar gibi filmlerden sonra Çalıkuşu dizisi geldi.. Aydan Şener ile başrolü paylaştığı Çalıkuşu dizide kendisiyle özdeşleşen Kamuran karakteri onu şöhretin zirvesine taşıdı.

Ahu Tuğba ile geçmişte aşk yaşamıştır.

Kenan Kalav, 1989 yılında Nesra Tan ile evlendi. İspanya'da hapisteyken boşandı. Cankurt (d.1991) adında bir oğlu vardır.

Kenan Kalav daha sonra 2006 yılında Yeşim Sayınsoy ile evlendi. 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2021.07.19 13:30 - Son Güncellenme: 2021.07.19 13:31 - HABER MERKEZİ
A