Kenan İmirzalıoğlu bombayı patlattı
Kenan İmirzalıoğlu, OGM Pictures'ın yeni sezonda atv için hazırladığı Abi dizisiyle ekranlara geri dönüyor. Aylardır süren görüşmeler bu sabah itibariyle resmiyet kazandı.
2025.07.02 14:13 - Son Güncellenme: 2025.07.02 14:14 - Magazin - HABERTÜRK
Bir süredir sunuculuk ve özel projeler dışında ekranlardan uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu, sonunda beklenen dizi projesini seçti. OGM Pictures ile yürüttüğü titiz görüşmelerin ardından Abi dizisi için anlaşmaya vardı. Projenin atv ekranlarında yayınlanması planlanıyor. OGM, sabah saatlerinde sosyal medya hesaplarından yaptığı duyuruyla gelişmeyi resmen paylaştı: "Kenan İmirzalıoğlu yeni dizimiz Abi ile ekranlara dönüyor! Bazen aile hayattaki en zor sınavı olur insanın. Yıllar önce ailesine resti çekmiş bir adam, yıllar sonra bu kez başarılı bir doktor olarak aynı sınava tabi tutulacak; hayat onu ailesi ve vicdanı arasında seçim yapmak zorunda bırakacaktır."
OGM VE ATV İŞ BİRLİĞİ DEVAM EDİYOR
Dizinin yapımcılığını OGM Pictures adına Onur Güvenatam üstleniyor. Güvenatam'ın atv ile yürüttüğü görüşmelerde son aşamaya gelindiği, yayın gününe dair planlamaların sürdüğü öğrenildi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:43
-
03:59
-
00:52
-
02:50
-
05:13
En Çok Okunanlar
- Bursalılar dikkat! Çok zorlu bir 24 saat...
- Bursa'nın havası saatler içinde tersine...
- Bursa'da adım atacak yer kalmadı! İzdiham...
- Başkan Bozbey'den üzücü haber: Doluluk...
- Metrelerce sürüklenerek telef oldu! Ayının...
- Bursa'da ulaşıma bir zam daha geliyor!...
- Bursa'da otopark ücretlerine zam!
- Bursa'da büyük skandal! Çok sayıda çürümüş...
- Korkunç şekilde öldürülen genç kızla...
- 4 ilde 19 mağazası var! 34 yıllık dev...
- Maraş dondurmacısının son şakası oldu!
- Hükümetten emekli için kritik adım: Zam...
- Sigaraya bir zam daha! Paketi kaç lira oldu?
- Bursa'da BUDO'ya zam! İşte yeni tarife...
- Bursa'da kızların kavgasında bıçaklar...