Kelly Osbourne nasıl 32 kilo verdi

Kelly Osbourne nasıl 32 kilo verdi

Verdiği 32 kilonun ardından bambaşka birine dönüşen Kelly Osbourne'dan samimi açıklamalar.

2013.04.15 14:58 - Son Güncellenme: 2013.04.17 12:44 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Kelly Osbourne nasıl 32 kilo verdi

Heavy Metal'in efsane ismi Ozzy Osbourne'un kızı Kelly Osbourne bir süredir verdiği kilolar ile gündemde. Yıllardır kilolarıyla mücadele eden Osbourne, sonunda bu savaşı kazandı ve 32 kilo verdi.


İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer alan habere göre; 2009 yılından bu yana yaklaşık 32 kilo (31.7 kilo) veren mor saçlı güzel Kelly Osbourne, nasıl kilo verdiğini Self isimli derginin Mayıs sayısına açıkladı. Dergiye verdiği röportajda samimi açıklamalarda bulunan 28 yaşındaki Kelly Osbourne, her gün yarım saat kardiyo egzersizleri yaptığını, çoğu zaman koşu bandında çalıştığını ve ayrıca o gün içinde ağırlık kaldırmak, yoga ya da pilates gibi başka egzersizler yaptığını belirtti.

Her gün hulahop çevirdiğini söyleyen Kelly, kalorisi fazla olan yiyecekleri öğleden önce yediğini ifade etti. Canının pizza çektiğinde bunu sabah kahvaltısında yediğini dile getiren Kelly, öğlenleri salata ve akşamları ise yulaf ezmesi yiyerek gün içinde alması gereken kaloriyi dengelediğini söyledi.

İnsanın kendisini başkalarıyla mukayese etmemesinin de önemli olduğunu vurgulayan Kelly, ''Kendimi bir başkasıyla mukayese etmem. Birini örnek alıp hedef koymanın sakıncası yok fakat asla tam olarak o kişi olmayacağınızı farkında olmalısınız. Angelina Jolie ya da Jennifer Lopez olduğunuzu arzu etmek gerçeği değiştirmeyecek'' dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2013.04.15 14:58 - Son Güncellenme: 2013.04.17 12:44 - HABER MERKEZİ
A