KELİMESİNİN GÜCÜYLE KIZINI TEDAVİ ETTİRDİ

KELİMESİNİN GÜCÜYLE KIZINI TEDAVİ ETTİRDİ

Bursalı Bülent Yıldız, bir televizyon kanalında yayınlanan 'Kelimenin Gücü' adlı bilgi yarışmasında kazandığı 5 bin TL ile 2 yaşındaki kızının tedavi masraflarını karşıladı. Yarışmadan kazandığı paranın kendisine ilaç gibi geldiğini belirten Yıldız, "Kızımı çok seviyorum. Onun için canımı vermeye hazırım" dedi.

2011.04.17 18:16 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
KELİMESİNİN GÜCÜYLE KIZINI TEDAVİ ETTİRDİ

Bursa'nın Çınarönü Mahallesi'nde ikamet eden Bülent Yıldız (33), eşi İrina Yıldız'ın (31) desteğiyle katıldığı bilgi yarışmasında 5 bin TL'lik ödülü almaya hak kazandı. Yıldız, geçen sene ameliyat olan 2 yaşındaki kızı Nilda Nur'un tedavi masraflarını karşılamak için yarışmaya girmek istediğini söyledi. Başarılı sunucu Kenan Işık'ın sunduğu 'kelimenin Gücü' isimli bilgi yarışmasını bir süre televizyondan takip eden Yıldız, merak ettiği yarışmaya katılmak için başvuru yaptı. Ön elemeleri geçtikten sonra
yarışmadan cevap bekleyen Yıldız, olumlu cevabın gelmesi üzerine büyük sevinç yaşadı. Yarışmaya katılacağı gün yerinde duramadığını belirten Yıldız, usta sunucu Kenan Işık'ın karşısına geçtiğinde heyecanın daha da arttığını söyledi.

"KIZIMIN TEDAVİSİ İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPTIK"
Yarışma sırasında heyecanlı olduğunu anlatan Yıldız, 25 bin TL'lik bölüme geçmeyi istediğini ama eşinin isteği doğrultusunda 5 bin TL'yi almayı tercih ettiğini söyledi. Geçen sene kalça kayması olan kızı Nilda Nur'u tedavi etmek için 14 bin TL kredi çektiğini dile getiren Yıldız, kızının 2010 yılında 1,5 ay içerisinde iki ameliyat geçirdiğini söyledi. İstanbul'da ikamet ettiği sırada devlet hastanelerinin 2 yıl sonraya randevu vermesi sebebiyle özel hastane arayışına girdiklerini söyleyen Yıldız, "Bir
arkadaşımın tavsiyesi üzerine özel bir hastaneye başvurdum. Eşim İrina Yıldız da kızımızın bir an önce tedavi edilerek rahatsızlığından kurtulmasını istiyordu. Her geçen gün onun için önemliydi. 14 bin TL'lik banka kredisi çektim. İş konusunda da bazı sıkıntılarım vardı ama borcumu ödemek zorundaydım. Tek derdim kızımın ameliyat olmasıydı" diye konuştu.

"YARIŞMAYI HİÇ UNUTMAYACAĞIM"
Şu an minik Nilda Nur'un sol ayağında bir aksaklık olduğunu kaydeden Yıldız, yarışmaya girmekten dolayı çok mutlu olduğunu ifade etti. Kenan Işık karşısında heyecanlandığını söyleyen Yıldız, "Benim için önemli bir yarışmaydı. Yarışmaya katılamam diye düşünüyordum. Bir baktım ki kendimi Kenan Işık'ın karşısında gördüm. Yarışmanın ilk dakikalarında hakim olamadığım bir heyecana kapıldım. Ama daha sonra yarışmaya alıştım. 25 bin TL'yi almak isterdim ama kızımızın tedavisi için parayı riske atamadım. Karım
da 5 bin TL'yi almamı uygun gördü. Televizyonda izlediğim, sürekli merak ettiğim yarışmaya katılmaktan dolayı çok mutluyum. Kenan Işık'a teşekkür ediyorum. Yarışmayı her zaman takip edeceğim" şeklinde konuştu.
Bursa'da bir gıda firmasında satış temsilcisi olan Yıldız, kızının yanından bir an olsun bile ayrılmıyor. Tatil günlerinde kızıyla birlikte gezen ve televizyon izleyen baba, kızının mutluluğu için her şeyi yapacağını da sözlerine ekledi.

 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2011.04.17 18:16 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A