Kedi kurtarma operasyonu

Kedi kurtarma operasyonu

Sivas'ın Suşehri ilçesinde havalandırma bacasından aşağı düşen kedi, itfaiye ekiplerinin yaklaşık 3 saatlik çalışmasıyla düştüğü yerde bulunamadı.

2013.02.21 17:17 - Son Güncellenme: 2013.02.21 17:18 - Yaşam
A
Kedi kurtarma operasyonu

Cumhuriyet mahallesi İstanbul sokakta Serhan Özer, kendilerine ait binanın çatı kısmında bir sokak kedisini fark etti. Çatıda kafesin içerisinde bulunan güvercinleri yemek için çıktığı tahmin edilen kediyi indirmek isteyen Özer, kedinin bir anda çatıda bulunan havalandırma bacasının üstüne çıktığını gördü. Kedinin havalandırma bacasından içeri düştüğünü gören Özer, durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen Suşehri belediyesi itfaiye ekipleri ve basın mensupları, çatıya çıkarak havlandırma boşluğunda görülen kediyi kurtarmak için çözüm yolu aramaya başladı.

Binanın dışında, havlandırma boşluğunun geçtiği bölgeleri tespit eden ekipler, 4 farklı noktada delikler açarak kediyi kurtarmak için çaba sarf etti.

5 katlı binanın havalandırma bacasının geçtiği bölgenin birçok yerinden delikler açan ekipler, havalandırma bacasının içerisinde bulunan kediye bir türlü ulaşamadı.

Olayı anlatan bina sahiplerinden Serhan Özer yaptığı açıklamada, "Çatıda bir kediyi gördüğünü, binanın çatı kısmında binaya giriş olarak kullanılan kapıyı açık bıraktığını, fakat kedinin bir anda havalandırma bacasının üst kısmında aşağı düştüğünü gördüğünü" söyledi.

Uzun süren kedi kurtarma operasyonunu merakla izleyen bazı vatandaşlar ise, ekiplerin çalışmasından dolayı teşekkür ettiler.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.02.21 17:17 - Son Güncellenme: 2013.02.21 17:18 - boş7
A