Kazada hayatını kaybeden Bursalı baba ve kızları toprağa verildi

Kazada hayatını kaybeden Bursalı baba ve kızları toprağa verildi

Eskişehir'de önündeki TIR'a çarpan otomobilde yaşamını yitiren Zekeriya Güler ve kızları Elif ile Enise'nin cenazeleri, otopsi işlemlerinin ardından Bursa'daki ailesine teslim edildi.

2019.07.06 15:04 - Son Güncellenme: 2019.07.06 15:12 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Kazada hayatını kaybeden Bursalı baba ve kızları toprağa verildi
01:50 Kazada hayatını kaybeden Bursalı baba ve kızları toprağa verildi

İLGİLİ VİDEO

Kazada hayatını kaybeden Bursalı baba ve kızları toprağa verildi

00:10 Kahreden kaza! Bursalı baba ve 2 kızı...

İLGİLİ VİDEO

Kahreden kaza! Bursalı baba ve 2 kızı...

Aile, baba ve kızlarının cenazesini, Bursa'nın merkez Yıldırım ilçesi Mevlana Mahallesi'ndeki Hacılar Camisi'ne getirildi.

Burada kılınan cenaze namazına Güler ailesiyle birlikte yaklaşık 2 bin kişi katıldı. Cenazeler, kılınan namazın ardından Arabayatağı Mezarlığı'na götürülerek toprağa verildi.



DÜĞÜNDEN DÖNÜYORLARDI

Bu arada Güler ailesinin Ankara'da bir yakınlarının düğüne katıldıkları, düğünün ardından Bursa'ya dönerken kaza geçirdiklerini belirlendi.



Zekeriya Güler'in eşi Fatma Güler ile çiftin diğer kızları Cemre Güler ve akrabaları Hüseyin Güler'in hastanedeki tedavilerinin sürdüğü bildirildi. 

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.07.06 15:04 - Son Güncellenme: 2019.07.06 15:12 - HABER MERKEZİ
A