Kayıplara karışmıştı! Otel sahibi ölü bulundu

Kayıplara karışmıştı! Otel sahibi ölü bulundu

Kayıplara karışan ve kendisinden 3 gündür haber alınamayan Nuri Yıldız'ın cesedi İstanbul Beylikdüzü'nde bulundu.

2021.10.15 07:22 - Son Güncellenme: 2021.10.15 07:24 - Güncel
A
Kayıplara karışmıştı! Otel sahibi ölü bulundu

Esenyurt TEM Otoyolu Haramidere kavşağında içi yanmış şekilde terkedilen otomobilin sahibinin Beyoğlu ve Fatih'te otel sahibi Nuri Yıldız olduğu öğrenildi. Kendisinden haber alınamayan şahsa ulaşmaya çalışan polis ekipleri, savcı kararıyla Avcılar Denizköşkler Mahallesi Sevgi Sokakta bulunan Nuri Yıldız ve ailesinin kaldığı eve çilingir yardımıyla girdi. Evde yapılan aramada Nuri Yıldız'ın eşi Esra Yıldız, boğazı kesilmiş halde ölü olarak bulundu.

Polis ekipleri, kapıda herhangi bir zorlamaya rastlamazken, katil yada katillere kapıyı Esra Yıldız'ın açmış olabileceği düşünülüyor. İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerinin yaptığı incelemelerde, otel sahibi Nuri Yıldız'ın olay sabahı eşiyle birlikte evden çıkarak kendi aracıyla otellerine gittiklerini, sonrasında ise Esra Yıldız'ın taksiye binerek eve döndüğünü belirledi. Fakat, bir kısmı yanan otomobilin yolcu ön cam ve şoför camının kırık olduğu, araç anahtarının da kontak üzerinde olduğu tespit edildi. Polis, tüm aramalara rağmen bulunamayan Nuri Yıldız'ın peşine düştü.

SİLAHLA VURULMUŞ ŞEKİLDE ÖLÜ BULUNDU

3 gün süren çalışmalar sonunda Nuri Yıldız'ın cansız bedeni Beylikdüzü'nde bulundu. Yıldız'ın başına bir el ateş edilmiş halde bulunduğu öğrenildi. Yıldız'ın cansız bedeni cenaze aracına konularak, incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, ekiplerin çalışmaları devam ediyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.10.15 07:22 - Son Güncellenme: 2021.10.15 07:24 - Gülcan Tekin
A