Kayıp çobanın cansız bedeni bulundu

Kayıp çobanın cansız bedeni bulundu

Konya'nın Güneysınır ilçesinde dünden bu yana kendisinden haber alınamayan çoban Mevlüt Doğan (65), dağlık alanda ölü bulundu. Doğan'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belirlenecek.

2019.06.24 14:59 - Son Güncellenme: 2019.06.24 14:59 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kayıp çobanın cansız bedeni bulundu

Güneysınır ilçesi Kurukavak Mahallesinde çoban Mevlüt Doğan, dün sabah saatlerinde koyun otlatmak için evinden ayrıldı. Akşam eve dönmeyen Doğan'ın yakınları jandarmaya kayıp başvurusunda bulundu. Jandarma ve AFAD ekipleri dün 19.30'da bölgede arama çalışmalarına başladı.

Ekipler, bu sabah 10.30 sıralarında kayıp olarak aranan Mevlüt Doğan'ın cansız bedenini koyun otlattığı dağlık alanda buldu. Doğan'ın cansız bedeni Güneysınır Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Mevlüt Doğan'ın kesin ölüm nedeni yapılacak otopsi sonucu belirlenecek. Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.06.24 14:59 - Son Güncellenme: 2019.06.24 14:59 - HABER MERKEZİ
A