Kayak merkezinde sürpriz evlilik teklifi

Kayak merkezinde sürpriz evlilik teklifi

GAZİANTEP Erikçe Kayak Merkezi'nde kayakçılara pankart açtıran Yrd.Doç.Dr. Deniz Vuruşkan, sevgilisine sürpriz evlilik teklifi yaptı. 

2016.06.13 11:13 - Son Güncellenme: 2016.06.13 11:13 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Kayak merkezinde sürpriz evlilik teklifi
03:14 Gaziantep Kayak Merkezinde sürpriz evlilik teklifi

İLGİLİ VİDEO

Gaziantep Kayak Merkezinde sürpriz evlilik teklifi

Sıcak günlerin etkili olduğu kentte sevgilisine sürpriz yapmak isteyen Gaziantep Üniversitesi Tekstil Bölümü'nden Yrd.Doç.Dr. Deniz Vuruşkan, iki kayakçıya 'Esra benimle evlenir misin' yazılı pankart açtırdı. İki kayakçı, pankart ve meşale eşliğinde yapay karlanma yapılan kayak merkezinin tepesinden kayarak indi. Bu sırada oturdukları masadan kayakçıların indirdiği pankartı gören öğretmen Esra Karagöz, şaşkınlığını gizleyemedi. Sürpriz evlilik teklifi ile şaşıran Esra öğretmen arkadaş yemeğinde tanıştığı sevgilisi Yrd.Doç.Dr. Deniz Vuruşkan'ın evlilik teklifine 'evet' diyerek karşılık verdi. Keman eşliğinde dans eden çiftin mutluluğu gözlerinden okunurken, çiftin mutlu günlerine yakınları da şahitlik etti.  

Pankartın altında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Yrd.Doç.Dr. Deniz Vuruşkan, "Evlilik teklifini hep düşünüyordum ve değişik bir şey yapmaya karar verdim. Bu alanda yaptığım evlilik teklifi unutulmaz bir an oldu. Akılda kalacak bir evlilik teklifi yapmış oldum. Bana destek veren herkese teşekkür ediyorum" dedi. Esra Karagöz kendisini şaşırtan evlilik teklifi ile mutlu olduğunu söyledi. 

Dünya evine girmek için ilk adımı atan çiftin söz yüzüklerini de aile büyükleri taktı.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2016.06.13 11:13 - Son Güncellenme: 2016.06.13 11:13 - HABER MERKEZİ
A