Kavgayı ayırmak isterken öldü

Kavgayı ayırmak isterken öldü

ANTALYA'da kız alma meselesi nedeniyle aralarında husumet olan 3 kardeşin kavgasını ayırmak isteyen 52 yaşındaki Ramazan Özdemir, demir çubuk ve taşla öldürüldü. Kardeşlerden 48 yaşındaki İbrahim ile 61 yaşındaki Hasan Dönmez gözaltına alındı.

2013.05.02 16:30 - Son Güncellenme: 2013.05.02 16:30 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kavgayı ayırmak isterken öldü

 


Aksu İlçesi'nde bir süre önce amcası Abdurrahman Dönmez'in oğluyla evlenen İbrahim Dönmez'in kızı, geçinemediği gerekçesiyle baba evine döndü. Bu nedenle İbrahim ve Abdurrahman Dönmez kardeşler arasında husumet başladı.

İbrahim Dönmez, dün saat 17.00 sıralarında diğer kardeşi Hasan Dönmez ile gittikleri restoranda, Abdurrahman Dönmez ile karşılaştı. Kardeşler arasındaki sözlü sataşma, kavgaya dönüştü. Bu sırada Abdurrahman Dönmez'in yanında bulunan Ramazan Özdemir, kardeşleri ayırmak istedi. Bunun üzerine İbrahim ve Hasan Dönmez, diğer kardeşleriyle kavgayı bırakıp Ramazan Özdemir'e saldırdı. Ramazan Özdemir, başına aldığı taş ve demir çubuk darbeleriyle ağır yaralandı. Özel bir hastaneye götürülen Özdemir, müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Olayın ardından Özdemir'e çubuk ve taşla vurdukları belirlenen İbrahim ve Hasan Dönmez kardeşler, polis tarafından gözaltına alındı. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği'nde sorgulanan iki kardeş, adliyeye sevk edildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.02 16:30 - Son Güncellenme: 2013.05.02 16:30 - HABER MERKEZİ
A