Kavgayı ayırayım derken 2 kişiyi vurdu

Kavgayı ayırayım derken 2 kişiyi vurdu

Samsun'da çıkan kavgada 49 yaşındaki Hasan Çalı ile oğlu 27 yaşındaki Kubilay Çalı'yı tabancayla ayaklarından yaraladığı iddia edilen 21 yaşındaki Basri B. polis tarafından yakalandı. Nöbetçi mahkemeye sevk edilen zanlı adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

2013.08.17 15:49 - Son Güncellenme: 2013.08.17 15:50 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kavgayı ayırayım derken 2 kişiyi vurdu

Olay İlkadım İlçesi Kökçüoğlu Mahallesi Kıymetli Sokak'ta dün meydana geldi. İddiaya göre iki gün önce Hasan Çalı aynı mahallede oturan ve evinin önünde içki içtiğini öne sürdüğü 17 yaşındaki K.C. ve arkadaşlarını polise şikayet etti. Şikayet üzerine olay yerine gelen polis. bu kişileri dağıttı. Dün K.C. Hasan Çalı'nın evinen önüne gelip, küfür ederek ölümle tehtit etti. Bunun üzerine evden çıkan Hasan Çalı ve oğlu Kubilay Çalı ile K.C. arasında kavga çıktı. Bu sırada aynı mahallede oturan ve olay yerinden geçen Basri B. kavgaya müdahale etmek istediği sırada saldırıya uğrayınca, üzerindeki ruhsatsız tabancayla baba ve oğlu ayaklarından vurup olay yerinden kaçtı. Yaralılar Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Zanlı ise polis tarafından olayda kullandığı ruhsatsız tabancayla yakalanarak gözaltına alındı. Basri B. polise verdiği ifadesinde, "Ben evden çıkıtıktan sonra kavgayı gördüm ve ayırmaya girdim. Ancak Hasan ve Kubilay Çalı bana bıçak çekip saldırdılar. Ben de kendimi korumak için silahımı yere doğru bir el ateş ettim. Bu sırada Kubilay Çalı bacağından yaralandı. Daha sonra babası silah çekip üzerime gelince yere doğru bir el daha ateş ettim. O da bacağından yaralanmış. Kendimi korudum" diye konuştu.

Polisteki işlemleri tamamlanarak bugün adliyeye sevk edilen Basri B. adli kontrol altında tutulmak kaydıyla serbest bırakıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.17 15:49 - Son Güncellenme: 2013.08.17 15:50 - HABER MERKEZİ
A