Kavga ettiği insanların üzerine aracını sürdü

Kavga ettiği insanların üzerine aracını sürdü

İstanbul Sultanahmet'te bir adam, kavga ettiği gruba aracıyla çarpıp kaçtı. Olayı gören bir polis, otomobilin lastiklerine ateş açtı. Kaçmaya çalışan sürücü kıskıvrak yakalandı. Çarpmanın şiddetiyle takla atan iki kişi ile kavga sırasında bıçaklanan bir kişi hastaneye kaldırıldı. Polis, borç meselesi yüzünden çıkan kavgayla olayla 11 kişiyi gözaltına aldı.

2021.04.04 16:39 - Son Güncellenme: 2021.04.04 16:42 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kavga ettiği insanların üzerine aracını sürdü
02:15 Kavga ettiği insanların üzerine aracını sürdü

İLGİLİ VİDEO

Kavga ettiği insanların üzerine aracını sürdü

Olay, Fatih Cankurtaran Mahallesi Caferiye Sokak'ta geçtiğimiz aylarda meydana geldi. İddiaya göre, alacak verecek meselesi sebebiyle aralarında husumet olan iki grup, Ayasofya Camii'nin yanındaki sokakta kavga etmeye başladı. Kavga sırasında ismi öğrenilemeyen bir kişi bıçak darbesiyle yaralandı. Kavgaya karışan bir şüpheli de otomobilini, kavga ettiği kişilerin üzerine sürüp kaçmaya çalıştı. Araçla yoldaki 3 kişiye çarpan şüpheliyi ise olayı gören Sultanahmet Meydanı'ndaki görevli polisler otomobilin lastiklerine ateş açarak durdurmaya çalıştı. Diğer görevli polislerin de otomobilin önünü kesmesiyle şüpheli kıskıvrak yakalandı.

11 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Otomobilin çarpması sonucu yaralanan iki kişi ile kavga sırasında bıçaklanan bir kişi hastaneye kaldırılırken, durumlarının da iyi olduğu belirtildi. Olaya karıştığı tespit edilen ve gözaltına alınan 11 kişinin ise adliyedeki işlemlerinin ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı öğrenildi.

OLAY ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Yaşanan olay güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi. Görüntülerde kaçmaya çalışan sürücünün kullandığı otomobiliyle 3 kişiye çarpması ile polis memurunun silahını çekerek ateş açtığı görülüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2021.04.04 16:39 - Son Güncellenme: 2021.04.04 16:42 - HABER MERKEZİ
A