Katil trambolin

Katil trambolin

Antalya'da tatil yapan genç bankacı, denizdeki trambolinde zıplarken boynunu kırarak öldü

2013.06.29 13:48 - Son Güncellenme: 2013.06.29 13:48 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Katil trambolin

İstanbul'da özel bir bankada çalışan Özgür Eren Batmaz (33), evlilik hazırlığı yaptığı kız arkadaşı Gülşah Elçi ile Kemer'deki 5 yıldızlı bir otele tatile gitti. Dün öğle saatlerinde denize giren ikili, suya kurulan trambolinde zıplamaya başladı. Havada dengesini kaybeden Batmaz, trambolinin kenarına boynunu çarpıp denize düştü. Elçi ve yanındakiler hemen suya atlayarak hareketsiz yatan Batmaz'ı denizden çıkardı.


Görevlilerin yardımıyla kıyıya taşınan Batmaz'a, otelin sağlık ekibi müdahale etti. Otele çağrılan 112 Hızır Acil ambulansıyla hastaneye kaldırılan talihsiz genç kurtarılamadı. Genç bankacının cansız bedeni otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.

İlk incelemede, Batmaz'ın boynunun kırılması sonucu boğularak hayatını kaybettiği belirlendi. Otopsi sırasında, dışarıda bekleyen Batmaz'ın yakınları gözyaşlarına boğuldu. Feci olaya saniye saniye tanık olan Gülşah Elçi ise sinir krizi geçirdi. Ayakta durmakta zorlanan genç kıza yakınları destek oldu. Batmaz'ın cenazesi memleketi Mersin'e götürüldü. 

takvim

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.06.29 13:48 - Son Güncellenme: 2013.06.29 13:48 - HABER MERKEZİ
A