Kastamonu'da otomobil takla attı: 1 yaralı

Kastamonu'da otomobil takla attı: 1 yaralı

Kastamonu'da meydana gelen trafik kazasında kontrolden çıkan otomobil refüje çarparak takla attı. Hurdaya dönen araçta yaralanan sürücü, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

2026.07.04 14:23 - Son Güncellenme: 2026.07.04 14:23 - Güncel - İHA
A
Kastamonu'da otomobil takla attı: 1 yaralı

Kaza, Kuzeykent Mahallesi Alparslan Türkeş Bulvarı'nda, Karayolları 15. Bölge Müdürlüğü yakınlarında yaşandı. Edinilen bilgilere göre, M.Ç.B. yönetimindeki 06 FKF 793 plakalı Mercedes marka otomobil, henüz belirlenemeyen bir nedenle sürücüsünün kontrolünden çıktı.

Savrulan araç önce orta refüjdeki kaldırıma çarptı, ardından şiddetli çarpmanın etkisiyle takla atarak durabildi.

Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı

Kazayı gören çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücüye ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Daha sonra ambulansla Kastamonu Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan sürücünün tedavi altına alındığı öğrenildi.

Kazanın nedeni araştırılıyor

Polis ekipleri, kazanın meydana geliş nedenini belirlemek amacıyla olay yerinde inceleme başlattı. Otomobilde büyük çapta maddi hasar oluşurken, olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2026.07.04 14:23 - Son Güncellenme: 2026.07.04 14:23 - İHA
A