Kasiyeri vuran market soyguncusu tanıdık çıktı
KONYA'da elinde tabanca ve yüzünde maskeyle markete giren, kasadaki paraları vermeyen ve kendisine direnen kasiyer 25 yaşındaki Erdem Arılık'ı ateş ederek karnından yaralayan 28 yaşındaki Ali Kemal E. polisin operasyonu sonucu yakalandı. Şüphelinin aynı mahallede oturduğu ve soygun için girdiği marketin karşısında seyyar kokoreççilik yaptığı ortaya çıktı.
2016.10.05 10:26 - Son Güncellenme: 2016.10.05 10:33 - Güncel - HABER MERKEZİ
Olay, geçen 1 Eylül günü saat 02.30 sıralarında merkez Meram İlçesi Yaka Mahallesi Köyceğiz Caddesi üzerinde meydana geldi.
Elinde tabancayla markete giren maskeli bir kişi, kasiyer Erdem Arılık'tan kasadaki paraları vermesini istedi.
Güvenlik kameraları ile kaydedilen olayda paraları vermek istemeyen Arılık, şüphelinin kendisine doğrulttuğu tabancayı tutarak elinden almak için uğraştı.
Şüpheli arbede sırasında silahını iki el ateşledi. Arılık'ı karnından vurarak yaralayan soyguncu kaçtı. Yaralanan kasiyer Arılık ise tekrar kasaya dönerek telefonla yardım istedi.