Kasımpaşa, Fenerbahçe maçında 3 puan hedefliyor

Kasımpaşa, Fenerbahçe maçında 3 puan hedefliyor

Kasımpaşa, Spor Toto Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Fenerbahçe ile oynayacağı maçtan 3 puan hedefliyor.

2013.02.21 16:36 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:36 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kasımpaşa, Fenerbahçe maçında 3 puan hedefliyor


Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu basın toplantı odasında düzenlenen imza töreni sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kasımpaşalı futbolculardan Özer Hurmacı ve Sancak Kaplan hafta sonu Fenerbahçe ile oynanacak mücadelede sahadan 3 puanla ayrılan taraf olmak istediklerini söyledi.
Kasımpaşalı orta saha oyuncusu Özer Hurmacı, Fenerbahçe maçından 3 puan hedeflediklerini söyleyerek, "Gaziantepspor maçında küçük bir sakatlık geçirdim. Şuanda Fenerbahçe maçında oynayacağımı sanmıyorum. Ama bu maçı kazanacak kalitemiz var. Bunu ligin ilk yarısındaki maçta gösterdik. Oradaki atmosfer biraz daha farklı olur ama mutlak galip gelmek istiyoruz. Fenerbahçe ile puan farkını bire indirmek istiyoruz" dedi.
Galatasaray ve Fenerbahçe'ye Avrupa'da başarılar dileyen Özer, "Avrupa'da hangi Türk takımı oynarsa oynasın bütün Türkiye bunu desteklemeli. Bu konuda çok milliyetçi duygulara sahibim. Gerek milli takımımızı gerekse Avrupa'da oynayan takımlarımız olsun desteklemeliyiz" diye konuştu.
A Milli Takım'da forma giymek istediğini dile getiren Özer, "Her futbolcunun hedefi milli takım formasını giymektir. Aslında bu sezon yakaladığım istatistikler beni milli takıma götürür diye düşünmüştüm. Ama demek ki biraz küçük kaldı. İnşallah bunun üzerine koyarak hedefim A Milli Takım'ın banko oyuncularından birisi olmak. Kasımpaşalı bir futbolcunun A Milli Takım'da banko oynaması gibi bir durum olmayacak diye bir şey yok. Bunu başarabilirim" şeklinde konuştu.
Kasımpaşalı bir diğer oyuncu Sancak Kaplan ise, ligin ikinci yarısında iyi bir çıkış yakaladıklarını aktararak, "5 maçta 10 puan topladık. Bunu Fenerbahçe maçında sürdürmek istiyoruz. Fenerbahçe iyi gidiyor. Bizim için zor bir maç olacak. Biz de kendimizi ona göre hazırlıyoruz. Hedefimiz 3 puanla dönmek" ifadelerini kullandı.
Ayrıca Sancak Kaplan, Fenerbahçe'ye bu akşam UEFA Avrupa Lig'nde BATE Borisov ile oynayacağı maçta başarılar diledi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 16:36 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:36 - HABER MERKEZİ
A