Kasımpaşa 4 futbolcuyla sözleşme yeniledi

Kasımpaşa 4 futbolcuyla sözleşme yeniledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kasımpaşa, 4 futbolcuyla sözleşme yeniledi.

2013.02.21 16:34 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:34 - Spor
A
Kasımpaşa 4 futbolcuyla sözleşme yeniledi


Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu toplantı odasında düzenlenen imza töreninde Kasımpaşalı futbolculardan Özer Hurmacı ile 4 yıl, Barış Başdaş ile 3 yıl, Sancak Kaplan ile 2 yıl ve İlker Avcıbay ile 1 yıl sözleşme imzalandı.


Kasımpaşalı futbolcu Sancak Kaplan, imza töreninde yaptığı açıklamada çok mutlu olduğunu söyleyerek, "Uzun yıllardır Kasımpaşa'da oynuyorum. Burada kaldığım için çok mutluyum. Bana inanan, güvenen herkese teşekkür ediyorum. Kasımpaşa artık hedefleri olan bir takım. Ben de hedefleri olan bu takım içinde katkı sağlamak istiyorum. Bunu sağlarsam ne mutlu bana. Her iki taraf için de hayırlı olsun" dedi.


Kaleci İlker Avcıbay, Kasımpaşa forması giydiği için gurur duyduğunu ifade ederek, "Burada bir futbolcunun futbol oynayabilmesi için bütün imkanlar seferber edilmiş durumda. Bu imkanları sağlayan kulübümüze teşekkür ediyorum. Böyle bir kulüpte 1 yıl daha oynayacağım için mutluyum. İnşallah hem benim hemde kulüp için hayırlı olsun" diye konuştu.
Savunma oyuncusu Barış Başdaş, uzun süreli imza attığını aktararak, "Zaten 4 senedir buradayım. Daha uzun yıllar takımıma hizmet edeceğim. Evimde kaldığım için mutluyum" şeklinde konuştu.


Kasımpaşalı oyuncu Özer Hurmacı ise, bugünün kendisi için özel olduğunu vurgulayarak, "Ben 5 yıl Ankaraspor, 3 yıl Fenerbahçe'den sonra sezon başında Kasımpaşa ile sözleşme imzaladım. Çok önemli bir adım attığımı düşünüyorum. Kulüp başkanımız bana değerli olduğumu hissettirdi. 4 yıllık sözleşme uzatarak bunu gösterdi. Futbolda istikrar önemli bir etken. Oynadığımız takımda uzun yıllar hizmet etmemiz gerekiyor. Kasımpaşa çok ciddiye alınacak hedefleri büyük olan bir takım olduğunu tüm Türkiye'ye kanıtlamış durumda" ifadelerini kullandı.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.02.21 16:34 - Son Güncellenme: 2013.02.21 16:34 - Yağmur
A