Kartal 'OF'laya 'OF'laya

Kartal 'OF'laya 'OF'laya

Beşiktaş, Spor Toto 2. Ligi ekiplerinden Ofspor karşısında turu zar zor geçti. İlk yarıda zayıf rakibi karşısında zor anlar yaşayan Kara Kartal ikinci yarıda yıldızlarının oyuna dahil olmasıyla sazı eline aldı, adını bir üst tura yazdırdı.

2012.10.31 22:21 - Son Güncellenme: 2012.10.31 22:21 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kartal 'OF'laya 'OF'laya

Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 3. turunda sahasında Ofspor'u 2-1 mağlup etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Samet Aybaba, Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Ofspor ile oynadıkları Ziraat Türkiye Kupası 3. tur maçında genç oyuncularına şans tanıdı. BJK İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmada Beşiktaş'ta Kadir Arı, Emre Özkan, Hasan Türk ve Erkan Kaş gibi genç oyuncular ilk 11'de forma giydi. Savunmayı Mehmet Akyüz, Escude, Ersan Gülüm ve Emre Özkan'dan oluşturan Aybaba, ön liberoda Necip Uysal ve Hasan Türk'e şans tanıdı. Orta alanda Veli Kavlak, Kadir Arı ve Erkan Kaş görev alırken, forvette ise Batuhan Karadeniz oynadı. Bu arada, siyah-beyazlılarda sahaya kaptan olarak Necip Uysal çıktı. Öte yandan, mevkisi forvet olan Mehmet Akyüz, Ofspor karşısında savunmanın sağında görev yaptı.

Tribünlerde büyük boşluklar gözlenirken, Ofspor taraftarları ise kendilerine ayrılan eski açık tribündeki 1600 kişilik yerin büyük bölümünü doldurdu. Siyah beyazlılar tıpkı bir önceki turda olduğu bu maçta ecel terleri döktü. İlk yarıda genç oyuncular Samet Aybaba'nın verdiği şansı neredeyse hiç kullanamadı. Karadeniz ekibi 8. dakikada sürpriz bir gol buldu. Beşiktaş savunmasında kademenin kaybolduğu bir anda topu ceza sahasında içinde önünde bulan Gökhan Durmuş sert bir vuruşla Cenk'i avladı.

İnönü'de güzel bir futbol sergileyen topu ayağında tutan Ofspor güçlü rakibine pek pozisyon şansı tanımadı ve devreyi 1-0 önde kapattı. İkinci yarıda pabuçun pahalı olduğu anlayan Samet Aybaba, Fernandes ve Almeida'yı sahaya sürdü.  Yıldızlar dakikalar ilerledikçe oyuna ağırlığını koydu. 66. dakikada siyah beyazlılar frikik kazandı. Topun başına  geçen Manuel Fernandes barajın üstünden meşin yuvarlağı ağlara bıraktı. İkinci gol için rakip kaleye saldıran Kartal 73. dakikada Almeida skoru 2-1'e taşıdı.

Kalan dakikalarda başka gol olmadı ve Beşiktaş, Ofspor'u 2-1 mağlup etti.

BEŞİKTAŞ-OFSPOR: 2-1


STAT: İnönü
HAKEM: Kutluhan Bilgiç

BEŞİKTAŞ: Cenk, Mehmet Akyüz, Ersan, Escude, Emre Özkan, Veli(Dk. 46 Fernandes), Necip, Hasan, Kadir(Dk. 46 Almeida), Erkan, Batuhan(Dk. 64 Oğuzhan)
TEKNİK DİREKTÖR: Samet Aybaba

OFSPOR: Hasan, Rıdvan, Abdurrahman, Rasimcan, Adem, Tuncay, Savaş(Dk. 72 Ziya), Çetin(Dk. 49 Güray), Gökhan, Cem, Hicabi
TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Ertem

GOLLER: Dk. 8 Gökhan, Dk. 66 Fernandes, Dk. 73 Almeid

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2012.10.31 22:21 - Son Güncellenme: 2012.10.31 22:21 - HABER MERKEZİ
A