Kardeşinin pasaportuyla Türkiye'de tatil yapmış

Kardeşinin pasaportuyla Türkiye'de tatil yapmış

Rusya'da genç bir kadının, kız kardeşinin pasaportunu kullanarak Türkiye'de tatil yaptığı ve ülkeye giriş - çıkış sırasında sorun yaşamadığı iddia edildi.

2013.07.17 21:04 - Son Güncellenme: 2013.07.17 21:04 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Kardeşinin pasaportuyla Türkiye'de tatil yapmış

 

St. Petersburg'da oturan 23 yaşındaki Saglay Ondar, kız kardeşinin pasaportunu alarak Türkiye'ye tatil yapmak için gitti. Türkiye girişindeki pasaport kontrolünden rahatlıkla girip tatilini yaptıktan sonra sorunsuz olarak tekrar çıkan genç kız, Rusya dönüşü St. Petersburg'daki Pulkova Havalimanı'nda pasaport kontrolü yapıldığı sırada havalimanı çalışanları pasaporttaki fotoğrafın kendisine ait olmadığını fark edince yakalanmış oldu. Yakalanan genç kız, kendi pasaportunun süresi bittiği için kendisine gelen ucuz tatil imkanını kaçırmak istemediğinden kardeşinin pasaportunu kullandığını söyledi. Bu cesaret genç kıza keyifli bir tatil yapmasına olanak tanırken, kendisini başkasının pasaportu ile ülkeden çıktığı için 200 bin rubleye kadar (yaklaşık 6 bin 200 dolar) ceza ile karşı karşıya bıraktı.

9 YAŞINDA İNGİLİZ BİR KIZ OYUNCAK PASAPORTLA GİRMİŞTİ

Rus basınında geniş yer bulan haberde, kısa bir süre önce 9 yaşındaki İngiliz Emily Harris'in Antalya Havaalanı'ndaki kontrol noktasından pembe tek boynuzlu at için düzenlenmiş oyuncak pasaport ile giriş yaptığı ve bu skandalın ilk olmadığı belirtildi. 

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2013.07.17 21:04 - Son Güncellenme: 2013.07.17 21:04 - HABER MERKEZİ
A