Karadenizli pilot yolcuları gülme krizine soktu

Karadenizli pilot yolcuları gülme krizine soktu

İstanbul'dan Fransa'nın Cannes şehrine uçan özel bir havayolu şirketinin Karadenizli pilotu, uçaktaki anonsları ile yolcuları gülme krizine soktu.

2015.03.10 16:19 - Son Güncellenme: 2015.03.10 16:22 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Karadenizli pilot yolcuları gülme krizine soktu
02:43 Karadenizli pilot uçakta kırdı geçirdi !

İLGİLİ VİDEO

Karadenizli pilot uçakta kırdı geçirdi !

Emekli hava albayı pilot Orhan Tamer, Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Fransa'nın Nice Cote D'Azur Havalimanı'na kadar pilotluğunu yaptığı uçakta, yolculara eğlenceli dakikalar yaşattı. Alışılmış pilot anonslarının aksine bir radyo programcısı havasında anonslar yapan pilot, yolculardan büyük beğeni topladı. İlk defa bu kadar konuşkan bir pilotla 2,5 saat geçiren yolcular şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Yaptığı ilginç anonslarla çok farklı tepkiler topladığını ifade eden pilot Tamer, "Biz pilotlar böyle anonslar ile uçtuğumuzu anlıyoruz ve bu durumdan çok keyif alıyoruz. Havacılık camiasında bu tarz benim gibi bir yarışma yapılsa ben birinciliğe adayız. Maksadımız sizi sıkıntılı bir havadan çıkartıp, neşeli havayla sizi varacağınız yere götürmek" şeklinde konuştu.

Uçuşla ilgili bilgi veren pilot Orhan Tamer, "Rahmetli annem hava kuvvetlerinde uçarken 'alçaktan yavaş yavaş' derdi" diyerek yolcuları gülme krizine soktu.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2015.03.10 16:19 - Son Güncellenme: 2015.03.10 16:22 - HABER MERKEZİ
A