Karadeniz sahilleri dolup taştı

Karadeniz sahilleri dolup taştı

ZONGULDAK'ta, hava sıcaklığının 29 dereceye ulaşmasıyla birlikte kentin en gözde plajlarından Kapuz'u dolduranlar, güneş ve denizin keyfini çıkardı.

2013.08.18 16:49 - Son Güncellenme: 2013.08.18 16:49 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Karadeniz sahilleri dolup taştı

Hafta sonu tatilini fırsat bilen Zonguldaklı'lar, hava sıcaklığının 29 dereceye, nemin ise yüzde 80'lere ulaşmasıyla sahillere akın etti. Değirmenağzı, Kapuz, Ilıksu gibi plajlar öğle saatlerinden itibaren dolmaya başladı. Zonguldak Belediyesi'nin işlettiği kent merkezindeki Kapuz Plajı'ndaki yoğunluk ise Antalya sahillerini aratmadı. 200 metre uzunluğundaki plajı dolduran yaklaşık 5 bin kişi, güneş ve denizin keyfini doyasıya çıkardı. Kimileri sahilde uzanarak güneşlenmeyi tercih ederken, kimisi de denizde yüzerek serinledi. Plajda düzenlenen 100 metre erkek ve 100 metre bayanlar arasındaki yüzme ve halat çekme yarışmalarına da halk ilgi gösterdi. Yarışmalarda dereceye girenlere Zonguldak Belediye Başkanı CHP'li Muharrem Akdemir tarafından madalya verildi.

YÜZDE 100 DOLULUK

Başkan Akdemir  gazetecilere yaptığı açıklamada, hafta sonu plajın doluluk oranının yüzde 100'lere ulaştığını söyledi. Halkın gününü en güzel şekilde geçirmesi için çalıştıklarını ifade eden Akdemir, "Kapuz plajı bizim göz bebeğimizdir. Biz de özen göstererek, halkımızın rahatlıkla güvenebilir şekilde dinlenmesini sağlamaya çalışıyoruz. Bugün 5 bine yakın insanımız burada dinlenmekte. Halkımızın güzel vakit geçirmesi için sosyal ve kültürel faaliyetler de düzenliyoruz" dedi. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.08.18 16:49 - Son Güncellenme: 2013.08.18 16:49 - HABER MERKEZİ
A