Karabükspor rahatlamak istiyor

Karabükspor rahatlamak istiyor

KARDEMİR Karabükspor Başkanı Nevzat Şahin düşme potasında kendilerinin de olduğunu, Gaziantepspor'u yenerek rahatlamak kavuşmak istediklerini söyledi.

2013.05.02 13:17 - Son Güncellenme: 2013.05.02 13:17 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Karabükspor rahatlamak istiyor

Kardemir Karabükspor hafta sonu sahasında karşılaşacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Nevzat Şahin, Gaziantepspor'un güçlü, kuvvetli bir takım bir takım olduğunu belirterek, "Biz de gücümüzü biliyoruz. Son 3 haftaya girildiğinde matematiksel olarak hiç birşey bitmediğinden sıkıntılar devam ediyor. Maalesef düşme potasında biz de varız. Biz bu noktaya gelmemeliydik. Bunun üzüntüsü içerisindeyiz. Çok stresi yüksek bir maç. Herkesin bu takıma destek olması gerekiyor. Bu takım Gaziantepspor'u yenecek güçte. Ama rakibimiz bulunduğu konumu itibariyle küçümsenemeyecek durumda. Güzel, seyir zevki üst düzeyde bir maç olacaktır" dedi.

Bu haftanın çok önemli ifade eden Şahin, "Rakiplerimizin alacağı puanlar da önemli. Hiç birşey net değil. Dikkatli olmamız lazım. Futbolcularımız bunun bilincinde hareket ediyorlar. Bizim gücümüz var. Geçmişte bunu ispatladık. Bu sezon maalesef bazı şanssızlıklar yaşadık. Bunu da, kaybettiğimiz Sanica Boru Elazığspor maçını da telafi ederiz. İnşallah bu maçı başarıyla atlattığımız da rahata kavuşuruz diye düşünüyorum" diye konuştu.

TARAFTARLARDAN DESTEK İSTEDİ

Şahin taraftarların desteğine ihtiyaçlarının olduğunu belirterek, "Maç bitimine kadar sabırla takımlarının yanında olmalarını rica ediyorum. Bugünlerde bizim onlara ihtiyacımız var. Seyircimizle birlikte inşallah bu maçı kazanarak yolumuza devam edeceğiz. Maalesef takım olarak, teknik heyet olarak, taraftar olarak stresi bir türlü üzerimizden atamadık. Bu maçı kazanarak rahatlarız. Hedefimiz ligi garantileyerek en iyi noktada bitirebilmek" dedi.

SHELTON'DAN FAZLA YARARLANAMADIK

Teknik direktör Mesut Bakkal'ın raporu doğrultusunda Shelton'un kadro dışı bırakıldığını açıklayan Şahin, "Zaten sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Gönül isterdi ki bu kadronun içerisinde olsun. Oynadığı maçlarda faydalı da oldu. Ama sakatlıkları oldu ve geriye dönüp baktığımızda maalesef Shelton'dan çok fazla yararlanamadık.

AHMET İLHAN İÇİN TEKLİF YOK

Fenerbahçe'nin Ahmet İlhan ile ilgilendiğinin sorulması üzerine Şahin, şöyle konuştu:

"Resmi ya da gayri resmi hiçbir şey yok. Maalesef menajerler gündeme getiriyorlar, basın da bunları yazıyor. Ahmet İlhan bizim futbolcumuz. Kişiliğinden, futbolundan, herşeyinden çok memnunuz. Bu takımın içerisinde değerli ve çok sevdiğimiz bir oyuncumuz. Transferlerden önce şu andaki hedefimiz ligde kalmak. Ondan sonra diğer şeylere bakacağız. Ligde varsanız bazı planları yapıp uygulayabiliyorsunuz. Bu ligde varsanız para var. Ligde kaldıktan sonra transferlere bakacağız"

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2013.05.02 13:17 - Son Güncellenme: 2013.05.02 13:17 - HABER MERKEZİ
A