Karabük'te korkunç olay!
Karabük'te bir kişi, husumetli olduğu kişiyi caddenin ortasında herkesin gözü önünde bıçaklayarak yaraladı.
2025.04.23 18:49 - Son Güncellenme: 2025.04.23 18:49 - Güncel - İHA
Karabük'te bir kişi, husumetlisini caddenin ortasında bıçakla yaraladı.
Olay, Kemal Güneş Caddesi'nde meydana geldi. Serdal K. isimli şahıs, eşi ile birlikte caddede gezerken aralarında husumet bulunan Murat A. ile karşılaştı. Tartışmanın büyümesi üzerine Serdal K., husumetlisini 23 Nisan şenlikleri dolayısıyla çocukların yoğun olduğu caddede kolundan bıçakladı. Kanlar içerisinde kalan vatandaşı görenler durumu 112 Acil Çağrı Merkezine bildirdi.
Yaşlı adama ilk müdahaleyi çevredeki vatandaşlar yaparken, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından yaralı, Karabük Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Bıçaklı saldırgan ve eşi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma başlatılırken, yaklaşık 6 gün önce de birbirlerine taş, duba ve bıçakla saldıran şahısların kavgasında Serdal K.'nin eşi Belgin K.'nin kolundan bıçakla yaralanmıştı.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
00:08
-
00:15
-
00:13
-
01:40
-
00:57
En Çok Okunanlar
- Direksiyon başında korkunç olay! Ağır...
- Bursa'da ışıklara uymadılar: Kaza...
- Bursa'nın ünlü caddelerinden biri karıştı!...
- Şampiyonluk kutlamasında izdiham: Biri...
- Bursa'da bugün hava nasıl olacak? 5 günlük...
- Tuvalet ücreti akılları baştan aldı!
- Otomobil kaza sonrası ikiye bölündü!
- Validen oğlunun tepki çeken...
- Ekmek, simit, kurabiye... Alarm verildi:...
- Bu köye yerleşenlere 435 bin TL destek...
- Bursa MARSİFED Başkanı: Ekonomiye katkı...
- Bursa'dan yola çıkacaklar dikkat!
- Denizden çıktığına inanamayacaksınız!
- Bursa'da otomobilin motoruna giren kedi,...
- Bursa 12 Mayıs 2025 vefat edenler listesi!...