Kar altından 7 saat sonra sağ çıktılar

Kar altından 7 saat sonra sağ çıktılar

Üç günde bir yıllık kar yağışı alan ABD'nin New York eyaletinde metrelerce kar yığını altında 7 saat kalan iki çocuk mucizevi şekilde hayatta kaldı.

2014.12.01 10:14 - Son Güncellenme: 2014.12.01 10:15 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Kar altından 7 saat sonra sağ çıktılar

Newburgh bölgesinde önceki gün yaşanan olayda Elijah Martinez (11) ile 9 yaşındaki kuzeni Jason Rivera kar topu oynamak için dışarı çıktı. Bu sırada yolu temizleyen araç çocukların yanı başında oynadığı kar tepeceğine yeni kar yığını attı.

Kar yığını ağırlığı taşımamayınca çocukların üzerine döküldü. İki metrelik kar altında kalan çocuklar küçük bir hava cebi sayesinde nefes alabildiler. İki kuzen seslerini duyuramazken, uyumamak için birbirleriyle konuştu, el ele tutuşarak ısınmaya çalıştılar. Bu sırada çocukların kaybolduğunu fark eden anneleri polise haber vererek araştırma başlattı. Komşuların da katıldığı aramada çocukların yeri 7 saat sonra tespit edildi. Kar altından çıkarılan çocuklar, "Uyumaktan çok korktuk. Birbirimizi uyutmamak için mücadele ettik" dedi.

Kaynak: stargazete.com

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2014.12.01 10:14 - Son Güncellenme: 2014.12.01 10:15 - HABER MERKEZİ
A