Kanlı hesaplaşma! Husumetlisini herkesin gözü önünde böyle öldürdü...

Kanlı hesaplaşma! Husumetlisini herkesin gözü önünde böyle öldürdü...

Balıkesir'de bir şahıs, tartışma yaşadığı husumetlisini vatandaşların gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Kanlı hesaplaşma cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

2025.02.17 10:31 - Son Güncellenme: 2025.02.17 10:39 - Güncel - DHA
A
Kanlı hesaplaşma! Husumetlisini herkesin gözü önünde böyle öldürdü...
00:41 Kanlı hesaplaşma! Husumetlisini herkesin gözü önünde böyle öldürdü...

İLGİLİ VİDEO

Kanlı hesaplaşma! Husumetlisini herkesin gözü önünde böyle öldürdü...

Olay, Altıeylül ilçesine bağlı Dinkçiler Mahallesi, Mehmet Akif Ersoy Caddesi'nde meydana geldi. İddiaya göre M.K. ile husumetli olduğu G.A. arasında, G.A.'nın çalıştığı iş yerinde tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesi üzerine taraflar karşılıklı olarak birbirlerine bıçak çekti.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

M.K., bıçakla G.A.'yı sağ göğüs bölgesinden yaralayıp, olay yerinden kaçtı. Çevredekilerin ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. G.A., sağlık ekiplerince Balıkesir Atatürk Şehir Hastanesi'ne kaldırıldı. G.A., doktorların tüm müdahalesine rağmen kurtarılamadı.

KAVGA ANI KAMERADA

Öte yandan kavga anı ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi. Olayın ardından kaçan M.K. ise polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2025.02.17 10:31 - Son Güncellenme: 2025.02.17 10:39 - DHA
A