Kanal D'den İngiliz gerilim uyarlaması!

Kanal D'den İngiliz gerilim uyarlaması!

Milliyet gazetesi yazarı Sina Koloğlu, bugün kaleme aldığı köşe yazısında, Kanal D ekranlarında, İngiliz gerilim uyarlaması bir dizinin izleyiciyle buluşacağını duyurdu.

2021.02.23 16:50 - Son Güncellenme: 2021.02.23 16:50 - Medya
A
Kanal D'den İngiliz gerilim uyarlaması!

Süreç Film, ITV ve Soundance TV ortak yapımı olan Liar dizisinin Türkiye uyarlamasını çekmeye hazırlanıyor.

Milliyet yazarı Sina Koloğlu'nun bugünkü köşesinde duyurduğu dizi, büyük ihtimalle Kanal D'de izleyiciyle buluşacak.

KANAL D'DE İNGİLİZ GERİLİM UYARLAMASI

İngiliz yapımlarını her daim severim. Gerilim ve polisiyede uzmanlar. BBC'nin dijital platformunda, herhangi bir polisiye dizisinin hangi bölümünü izlesem, sonuna kadar devam ettiğimi fark ettim. Ev ahalisi olarak İngiliz polisiyesi 'Broadchurch'ü heyecanlı izlemiştik. Bir ITV ve Soundance TV ortak yapımı 'Liar'dan bahsediyorum. Öğrendim ki, Süreç Film bu dizinin yerli halini çekecek. Yayınlanacağı kanal büyük olasılık Kanal D olacak. İngilizler'in kendilerine has bir tarzları var. Biraz soğuk, gerilim dozu yüksek ve hayli gerçekçi bir anlatım.

'Total' diye bir olay vardır. Bu sadece bir kategori değildir. Hakim dizi anlayışıdır. Bizde eğitimli diye yapılan ayrım, istenen sonucu vermez. Üniversite mezunudur, Kanal 7'de Hint dizisi izler mesela. Bu açıdan bakınca açık kanallarda dizi seçimi, dijital ortam gibi olmaz. Böyle dedikten sonra şahsen 'Liar' dizisinin, yerli halinin kendine has bir üslup içinde ve 'Türk işi soap' sosuna fazla batırılmamış olmasını temenni ederim. Kısaca konusuna da değinelim bir fikir olsun...

Kim yalan söylüyor?

Laura (Joanne Froggatt) lisede öğretmendir. Sevgilisinden yeni ayrılmıştır. Kendi sınıfındaki öğrencilerden birinin babası ile yakınlaşır. Andrew (Ioan Gruffudd) cerrahtır ve de hayli karizmatiktir. Hikaye onların birlikte çıktıkları ilk akşam yemeği sonrasında başlar. Laura güzel gecenin sabahında Andrew'un kendisine tecavüz ettiğini öne sürecektir. İkisinden biri yalan söylemektedir.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2021.02.23 16:50 - Son Güncellenme: 2021.02.23 16:50 - Gülcan Tekin
A