Kan verdi, madalya aldı

Kan verdi, madalya aldı

Kızılay Kan Merkezi tarafından organize edilen 'Kan Ver Hayat Kurtar' kampanyasına katılan ve 10 ünite kan ile bronz madalya almaya hak kazanan Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde esnaflık yapan Münür Akbaş, kan vermeyi sürdüreceğini söyledi.

2013.06.21 10:31 - Son Güncellenme: 2013.06.21 10:31 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Kan verdi, madalya aldı


Akbaş'ın ödülünü, Kızılay Derneği Doğanşehir Şube Başkanı Adem Asdemir verdi. Aldığı ödül ile ilgili değerlendirme yapan Akbaş, "Kan vermek hem insani hem de bir vicdani bir borçtur. Çünkü kan her an bize veya bir yakınımıza lazım olabilir. Kan arayan bir canın duygularını yaşamak istemiyorsak, duyarlı olmak, kan vermek gerekir. Ben bu madalyamı bir gazilik nişanı olarak ömür boyu başucumda saklayacağım. Hedefim altın madalya almaktır. İnşallah Allah sağlık sıhhat verdikçe onu da alacağım. Kan verirken ihtiyaç sahiplerinin gerçekten ruh halini düşünerek veriyorum. İnşallah kanım oldukça vereceğim ve madalyalarımı da saklayacağım" dedi.
Kızılay Derneği Doğanşehir Şube Başkanı Adem Asdemir ise, "Doğanşehir'de Kızılay Kan Merkezimizin çalışmaları son derece başarılı. Doğanşehirli hemşerilerimin çok duyarlı olması bizleri mutlu ediyor " diye konuştu.

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2013.06.21 10:31 - Son Güncellenme: 2013.06.21 10:31 - HABER MERKEZİ
A