Kan donduran cinayet!

Kan donduran cinayet!

Öldürdükleri şahsı bodrumdaki betona gömdüler..

2011.07.16 09:32 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kan donduran cinayet!

İstanbul Bağcılar'da, bir binanın bodrum katındaki dairenin mutfak tezgahı altındaki betonun içine gömülmüş erkek cesedi bulundu. Ev sahibi tarafından fark edilen ceset, polis ekiplerince incelenerek Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Cesedin, yaklaşık 6 ay önce polise kayıp başvurusu yapılan 26 yaşındaki Erdal Demir'e ait olabileceği tahmin ediliyor.

Ceset, Demirkapı Mahallesi Nihan Sokak 28 numarada bulunan 2 katlı binanın bodrum katında bulundu. İddialara göre, yaklaşık 1 yıl önce kiralanan dairenin 5 aylık kirası ödenmeyince ev sahibi Cemal Çengel tarafından daire boşaltılmak istendi. Çengel'in telefonla ulaştığı Adanalı bir kişi, yakın zamanda geleceğini belirtmesine rağmen gelmedi. Ev sahibi Cemal Çengel dün akşam kapıyı kırarak bodrum kattaki daireye girdi. Evdeki bazı eşyaları dışarı çıkartarak temizlik yapmak isteyen ev sahibinin dikkatini mutfak tezgahının altındaki yeni yapılmış beton çekti. Betonu balyoz yardımıyla kıran ev sahibi, çöp poşeti içinde halıya sarılmış ve dik olarak gömülmüş cesedi görünce şok oldu.

Olay hemen polise bildirildi. Polis ve savcı dairede incelemelerde bulundu. Cesedin uzun zamandır betonun içinde olduğu ve tanınmayacak şekilde çürüdüğü tespit edildi. Olay yeri inceleme polisleri delil araştırması yaptı. Cesedi bulunduğu yerden çıkaran ekipler, torbaya koyarak çevik kuvvet ekiplerinin geniş güvenlik önlemleri altında Adli Tıp Kurumu'na sevk etti. Olayla ilgili çok yönlü soruşturma başlatıldı.

Görgü tanıklarından Emel Amanet, evde temizlik yapıldığı sırada cesedin fark edildiğini söyledi. Cesedin üzerine beton döküldüğünü belirten Amanet, "Bugün temizliğe başlanmış evde. Ağır bir koku vardı zaten mahallede. Poşeti o kadar sıkı bağlamışlar ki o koku artık sızmaya başlamış. Mutfak tezgahının altına bir yer açmışlar cesedi dik olarak koymuşlar. Kalın bir çöp poşeti, halıda içinde sarılı ağzı bağlı bir şekilde. Zaten poşeti yırtıyorlar merak edip. Uyuşturucu bomba kaçakçılığı yapılıyor diye şüphelenilmiş önce. Poşeti kesince ne olduğunu anlıyorlar. Üzerine beton dökmüşler. Betonun üzerine de şap atılmış. O kabarıklık zaten ev sahibinin dikkatini çekiyor" ifadelerini kullandı.
 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2011.07.16 09:32 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - HABER MERKEZİ
A