Kamyon kontrol noktasına girdi: 2'si polis 3 yaralı

Kamyon kontrol noktasına girdi: 2'si polis 3 yaralı

Eğirdir ilçesi girişindeki polis noktasına sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kamyonun girmesi sonucu 2 polis memuru ile araç sürücüsü yaralandı. Isparta Valisi Şehmus Günaydın yaşanan olayla ilgili olarak, "Arkadaşlarımızı ziyaret ettik ve hayati tehlikeleri yok çok şükür." dedi.

2017.12.19 19:19 - Son Güncellenme: 2017.12.19 22:15 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kamyon kontrol noktasına girdi: 2'si polis 3 yaralı

Isparta'nın Eğirdir ilçesinin girişindeki polis noktasına sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine kamyonun girmesi  sonucu 2 polis memuru ile aracın sürücüsü yaralandı. 

Alınan bilgiye göre, Mehmet Cumhur Sülek yönetimindeki 27 N 8809  plakalı kamyon, ilçe girişinde bulunan polis uygulama noktasına girdi. Kazada  polis memurları Ersan Kaya ve Zeynep Düzgün ile kamyon sürücüsü Sülek yaralandı.

Sürücü Sülek, Eğirdir Kemik Eklem Hastalıkları Tedavi ve  Rehabilitasyon Hastanesinde tedavi altına alındı. Yaralı polisler ise Isparta  Şehir Hastanesine sevk edildi.

Isparta Valisi Şehmus Günaydın, yaralı polisleri hastanede ziyaret  etti.

"Hayati tehlikeleri yok"

Günaydın, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada, gelen ilk bilgilere  göre, kamyonun direksiyonunun kilitlenmesi sonucu olayın meydana geldiğini  aktardı.

Kazanın bütün yönleriyle incelendiğini bildiren Günaydın,  "Eğirdir'deki polis noktamıza yem yüklü bir kamyon çelik bariyerleri aşarak  çarpmış. Maalesef olayda 2 arkadaşımız yaralanmış. Arkadaşlarımızı ziyaret ettik  ve hayati tehlikeleri yok çok şükür. Buradaki doktorlar tedavileriyle  ilgileniyor. Arkadaşlarımız ne gerekiyorsa yapacaklar. Bundan kimsenin şüphesi  olmasın. Ziyaret ettim ve kendilerine geçmiş olsun dileklerimi ilettim. Bizim  için önemli olan arkadaşlarımızın sağlığı. Bunun için çalışıyoruz." diye konuştu. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.12.19 19:19 - Son Güncellenme: 2017.12.19 22:15 - HABER MERKEZİ
A