Kalbinden bıçaklandı

Kalbinden bıçaklandı

Kadıköy'de bir oto yıkamacıda çalışan Özbek uyruklu genç, patronu tarafından bıçaklandı. Kalbinin altından bıçaklanan genç hastaneye kaldırılırken, patronu kayıplara karıştı.

2013.05.09 16:22 - Son Güncellenme: 2013.05.09 16:22 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kalbinden bıçaklandı


Olay, İmam Ramiz Sokak 37 numarada bulunan işyerinde meydana geldi. İddiaya göre, Özbek uyruklu Muhammet K., bir süredir Nuh Ekşioğlu'na ait iş yerinde çalışıyordu. Kalacak yeri olmayan Muhammet K., iş yerinde kalıyordu. Öğle saatlerinde Muhammet K. ile işvereni Nuh Ekşioğlu arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönüşen tartışmaya çevredeki vatandaşlar müdahale etmek istedi. Ancak kavga sırasında Ekşioğlu, Muhammet K.'yı göğsünden bıçakladı. Ekşioğlu olay yerinden kaçarken, çevredekiler durumu sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri kanlar içinde kalan Özbek genci yere yatırarak yarasına bir havlu yardımıyla tampon yaptı. Daha sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı genci ambulansla Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı.

Öte yandan, bir görgü tanığı bıçaklama anına şahit olmadığını belirterek, "İş yeri sahibi ile kavga ediyorlardı. Ben ayırmaya çalıştım. Ama bıçak falan görmedim. Sanırım kalbinden bıçaklanmış" şeklinde konuştu. Polis kaçan zanlının yakalanması için çalışma başlattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2013.05.09 16:22 - Son Güncellenme: 2013.05.09 16:22 - HABER MERKEZİ
A