KAFSİAD'dan görkemli açılış

KAFSİAD'dan görkemli açılış

Kafkas Sanayiciler ve İşadamları Derneği (KAFSİAD), yeni dernek binası Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in katılımıyla hizmete açıldı.

2014.03.08 17:19 - Son Güncellenme: 2014.03.08 17:27 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
KAFSİAD'dan görkemli açılış
02:51 KAFSİAD'dan görkemli açılış

İLGİLİ VİDEO

KAFSİAD'dan görkemli açılış

Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM

Kafkas Sanayiciler ve İşadamları Derneği (KAFSİAD), yeni dernek binası Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey'in katılımıyla hizmete açıldı.
Açılışta konuşan Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, dernek binasının açılışının hayırlı olmasını temenni ederek, "Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü ve anlamlı bir gün. Tüm kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü'nü kutluyorum. Onlar bizim her şeyimiz. Onların bu kenti ve dünyayı değiştireceklerine inanıyorum. Derneğimizin yeni binasının hayırlı olmasını diliyorum. Yeni hizmet binasıyla projelerin artarak devam edeceğine inanıyorum" dedi.

YILIN EN BAŞARILI KAFKAS KADININA PLAKET
KAFSİAD Başkanı Aydın İlhan ise, açılışa gösterilen ilgiliden dolayı teşekkür ederken, dernek olarak yılın en başarılı Kafkas kadını olarak seçilen Şafak Baba Pala'yı da tebrik etti.
KAFSİAD tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında yılın en başarılı Kafkas kadını olarak seçilen Şafak Baba Pala'ya Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey ve KAFSİAD Başkanı Aydın İlhan tarafından plaket verildi.
Konuşmaların ardından KAFSİAD dernek binası açılış kurdelesi  Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, KAFSİAD Başkanı Aydın İlhan ve Şafak Baba Pala tarafından kesildi. Açılışa dernek üyeleri ve çok sayıda davetli katıldı.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2014.03.08 17:19 - Son Güncellenme: 2014.03.08 17:27 - HABER MERKEZİ
A