Kadınlar ve çocuklar erkek taraftarları aratmadı
Bursaspor'un cezası nedeniyle Bursa'da oynanan Bursaspor Karabük maçını yaklaşık 25 bin kadın ve çocuk taraftar izledi. Erkek taraftarları aratmayan kadın ve çocuk taraftarlar, ellerindeki pankartlarla ilgi odağı oldu.
2012.03.04 15:09 - Son Güncellenme: 1970.01.01 02:00 - Spor - HABER MERKEZİ
BURSASPOR KARABÜK MAÇI - FOTO GALERİ
BURSASPOR KARABÜK MAÇI CANLI YAYIN İÇİN TIKLAYIN...
Mesut DEMİR/BURSADABUGUN.COM
Spor Toto Süper Ligi'nin 29. haftasında sahasında Karabükspor'u ağırlayan Bursaspor, tribünleri tıklım tıklım dolduran bayan ve çocuk taraftarların karşısında sahadan galip gelerek ayrılmak istiyor. Tribünleri dolduran binlerce bayan ve çocuk taraftar Yeşil-beyazlı takıma tezahüratlarla moral verdi. Bazı taraftarların açtıkları pankartları görenleri gülümsetti.
Atatürk Stadı'nda Karabükspor'u konuk edecek yeşil beyazlılar, 25 bin bayan ve çocuk taraftara alacağı galibiyetle şölen yaşatmayı arzuluyor. Aldığı seri galibiyetlerle ligde hedef büyüten Bursaspor, sahasında Kardemir Karabükspor'u ağırlıyor. Cezası sebebiyle kadın ve çocuk taraftarların izleyeceği maçta Yeşil-beyazların tek düşüncesi galibiyet. Tribünleri dolduran bayan ve çocuk taraftarlar yeşil beyazlı takıma tezahüratlarla destek verdi. Maç öncesinde açıklamalarda bulunan bayan taraftarlar, maçtan 3
puanla ayrılacak tarafın Bursaspor olacağını söylediler.
"HACCA DA GİDERİZ MAÇA DA"
Maç başlamadan 2 saat önce stadı doldurmaya başlayan taraftarlar, tribünleri Yeşil-beyazlı renklere bürüdü. Maç başlayana kadar hiç susmayan taraftarlar, Burssaporlu oyunculara desteğini kesintisiz sürdürdü. 'Bu alemde kralda biziz kraliçede', 'sana annemi getirdim', 'hacca da gideriz maça da', 'kocamı yüzde 50, çocuklarımı yüzde 50, Bursaspor'u yüzde 100 seviyorum', 'Bursaspor sevgimi engel olacaksa peder kusura bakma sana da gider' yazılı pankartlar görenleri gülümsetti.
"KOCAM İÇİN DÜNYAYI, BURSASPOR İÇİN KOCAMI YAKARIM"
Tribünlerde renkli görüntüler oluşturan 'Kocam için dünyayı yakarım, Bursaspor için kocamı yakarım', 'Yemek bulaşık kadın işi, kim demiş tribün erkek işi', 'bu koltuk babadan oğula değil, babadan kıza geçer', 'Sürtmeye değil, süründürmeye geldik', 'Beyler evde yatsa, bayanlar teksasta', 'temiz lig için bizi ayağa kaldırmayın', 'Taraftar dediğin elinin hamuruyla maça gider', 'ofsaytı canlı canlı izlemeye geldim' pankartları dikkat çekti.