Kadınlar dikkat! Bu 3 burçla asla sevgili olmayın

Kadınlar dikkat! Bu 3 burçla asla sevgili olmayın

Bazı erkekler kesinlikle çapkınlıktan ve flört etmekten çok hoşlanıyorlar. Bundan çekinmiyorlar, utanmıyorlar ve işin ilginci bu işte gerçekten daha iyiler! Fakat kendinize bir iyilik yapın ve onlardan uzak durun. Aksi halde bu burçlar sizi aldatabileceği için kalbiniz kırılabilir.

2024.03.27 13:58 - Son Güncellenme: 2024.03.27 13:58 - Yaşam - HABER MERKEZİ
A
Kadınlar dikkat! Bu 3 burçla asla sevgili olmayın

1 - TERAZİ BURCU

Terazi en çapkın burçtur. Bir Terazi ile arkadaşsanız veya bir Terazi'yle ilişkiye başlamak istiyorsanız, muhtemelen ne kadar direkt olduklarını fark etmişsinizdir. Bu onların flört tarzlarına da yansır.
Terazi, en flörtöz ve en çekici burçtur çünkü her türlü yüzleşmeden nefret ederler ve barışı korumak için sizin sürekli huyunuza giderler. Genellikle herkesin içindeki en iyiyi görürler ya da ne istediklerini görene kadar gerçeği bükerler. Bu durum onları biraz manipülatif hale getirir. Terazi erkeği ayrıca çabuk sıkılmasıyla bilinir. Sizden sıkıldığında başka bir flörte yelken açacaktır. 

2- İKİZLER BURCU

İkizler, etraflarındaki herkesle belli bir flört içinde olabilen sosyal kelebekler olarak bilinir. Bu mutlaka ilgilendikleri anlamına gelmez. Bunun yerine, biraz zararsız eğlence arıyor olabilirler.
 
İkizler çok konuşkandır. Birinden gerçekten hoşlanmasalar bile, sizi ve tüm arkadaşlarınızı sevdiklerine ikna edeceklerdir. İkizler çok zeki oldukları için oyun oynamayı severler ve çok iyi konuşan bir İkizler yüzünden kalbiniz kırıldıysa, bu becerinin aşk hayatlarına da yansıyabileceğini bilirsiniz.

3 - KOÇ BURCU

Koç, tutkulu olmasıyla ünlüdür, bu da onları ünlü flörtözler yapar. Tutkulu ve dürtüsel Koç, birinden hoşlandığında nasıl geri duracağını bilmez. Koç, cinsel dürtü ile ilişkili gezegenlerden biri olan Mars tarafından yönetildiğinden, bu ateş burcu yeteneklerini gösterme veya sorumlu olma şansı bulduklarında flörtözlüklerini ortaya çıkarırlar. Bu yönleriyle Koç burcu erkekleri ilişki insanı değildir. 

Diğer Yaşam Haberleri için tıklayın


2024.03.27 13:58 - Son Güncellenme: 2024.03.27 13:58 - HABER MERKEZİ
A