Kadın polislerden KADES bilgilendirme çalışması
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı kadın polisler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Cumhuriyet Meydanı'nda KADES uygulaması hakkında bilinçlendirme çalışmaları gerçekleştirdi.
2025.03.08 11:58 - Son Güncellenme: 2025.03.08 11:59 - Güncel - GÖKHAN DAĞLI
GÖKHAN DAĞLI / BURSADA BUGÜN
Kadın polisler, alanda kurulan stantta vatandaşlarla birebir görüşerek KADES'in kullanımını anlattı. Kadın Acil Destek Uygulaması'nın (KADES), kadınların ve çocukların maruz kaldığı şiddet ve tehdit anlarında emniyet güçlerine hızlıca ulaşmalarını sağladığını belirten ekipler, uygulamanın indirilmesi ve aktif kullanımı konusunda bilgilendirme yaptı.
Etkinlikte, kadınlara broşür dağıtılırken, polis ekipleri KADES'in kadınlar için hayati önem taşıdığına dikkat çekti.
Yetkililer, kadınların güvenliği için KADES uygulamasının yaygınlaştırılmasının önemli olduğunu vurgulayarak, her kadının telefonuna uygulamayı indirerek olası bir tehlike anında bir dokunuşla polise ulaşabileceğini ifade etti.
Bandırma İlçe Emniyet Müdürlüğü, kadınların güvenliği ve bilinçlendirilmesi adına bilgilendirme çalışmalarının devam edeceğini bildirdi.
Öne Çıkan Galeriler

Öne Çıkan Videolar
-
05:14
-
00:12
-
01:01
-
00:33
-
00:09
En Çok Okunanlar
- Askeri kışlada kavga çıktı: 2'si ağır çok...
- Hayatını kaybeden Tanyeli'yle ilgili Bursa...
- Meteoroloji Bursa'yı sarıya boyadı! Camlar...
- SED ödemeleri hesaplara yatırıldı
- Bursaspor'un yeni teknik direktörü belli...
- MEB liselerle ilgili düğmeye bastı! 4+4+4...
- Bursa trafiğini rahatlatacak öneri!...
- Altın sahiplerine soğuk duş! Altın alım...
- Bursa Nilüfer Kayapa'da satışa çıkıyor!...
- Sulama birliği başkanı mühendis evinde ölü...
- Bursa'da bugün yola çıkacaklar dikkat: O...
- Gmail veya Outlook kullananlar dikkat
- Bursalı iş insanıyla ilgili kahreden...
- Meteoroloji'den Bursa'ya yağış, kar ve...
- Bursa'da mobilya şirketinden flaş...